Tribú

Tribù - Natal Alu Sofa

Geniet heerlijk in uw tuin met de Natal Alu Sofa collectie. Verkrijgbaar in de kleuren white en wengé frame, met een groot aantal stoffen voor eindeloos veel mogelijkheden.

Over Tribù - Natal Alu Sofa

Tijdloos en elegant, dat is de Natal Alu Sofa collectie waardoor die in elke tuin prachtig staat. Het elegante aluminium frame met gebogen armleuningen samen met een weving van brede banden in textileen dragen de volumineuze kussens. Met negentien verschillende modules, twee verschillende zitdieptes, twee beschikbare framekleuren en meer dan 100 stoffen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeer uniek zijn de outdoor kussens die een waterafstotende vulling hebben, waardoor ze zelfs in de regen buiten mogen blijven liggen. De kussens hebben een ventilerende vulling die in een hoes in gelamineerd polypropyleen zit. De naden van deze hoes worden binnenin ook nog eens extra overtrokken, zodat water ook niet via de naden kan binnendringen. Het aluminium frame van de sofa heeft een dubbele poedercoating met ultra duurzame UV- en krasbestendige structuurlak. De Natal Alu Sofa collectie bestaat uit de sofa regular, sofa deep, meridienne en een armstoel, waarbij u de collectie met de vele mogelijkheden naar eigen zeggen kunt vormen.

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.
De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.