Tribú

Tribù - Mood

Voor de Mood collectie zijn een aantal natuurtinten, zoals Moss, Linen, Wengé, Earthbrown en Stonegrey, ontwikkeld die mooi in elke buitenomgeving passen. 

Over Tribù - Mood

De Mood collectie heeft een vriendelijke uitstraling door zijn afgeronde en luchtige design. Dit komt door de combinatie van Javaans plantageteak en een weving van Tricord. Alleen de beste kwaliteit hout van de plantage in Java worden gebruikt, samen met de Tricord weving wat volledig weersbestendig is maar wat zacht aanvoelt. Voor de Mood collectie zijn een aantal natuurtinten, zoals Moss, Linen, Wengé, Earthbrown en Stonegrey, ontwikkeld die mooi in elke buitenomgeving passen. Met de zeer comfortabele buitenkussens waar de collectie van is voorzien, geniet u van ieder moment in uw tuin, op uw terras of uw balkon.

 

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.
De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.