Tribú

Tribù - Elio

De prachtige collectie is verkrijgbaar in een teak frame met hand geweven Tricord zitting die verkrijgbaar zijn in Linen, Wengé en Moss.

Over Tribù - Elio

Met de Elio collectie wil het ontwerpbureau Yabu Pushelberg een universeel bekend en vluchtig moment in de tijd vastleggen: een zonsondergang. Elio verwijst namelijk naar de Griekse zonnegod Helios. Deze collectie wordt gekenmerkt door een zacht afgerond silhouet dat naar binnen trekt om een coconeffect te creëren. Meerdere zachte tinten garen zijn geweven tot één streng, die de tinten van natuurlijk licht nabootst en elk meubelstuk uniek maakt. De handgeweven zitting van weerbestendig Tricord-touw trekt naar binnen voor dat warme coconeffect. Het vlechtwerk is verkrijgbaar in Linen, Wengé en Moss. De Elio meubelen worden omlijst door natuurlijk teak, dat de zitschaal voornamelijk ondersteunt via de achterpoten die de schaal kruisen. De ontwerpers zijn met de Elio collectie geïnspireerd door de beweging van licht dat weerkaatst op landschappen en objecten. De dining chair, lounge chair, high back chair en de tweezitsbank maken deze collectie een prachtige verschijning in uw tuin. 

Yabu Pushelberg, opgericht in 1980 door George Yabu en Glenn Pushelberg, is nu een van de meest erkende ontwerpbureaus ter wereld. De multidisciplinaire aanpak van het bedrijf is geëvolueerd om alle aspecten van design te omvatten, inclusief vele productsamenwerkingen; elke nieuwe onderneming weerspiegelt een bewerkte benadering die voortdurend verschuift tussen het rationele en het intuïtieve. George Yabu en Glenn Pushelberg, erkend als vernieuwers in de designindustrie, hebben talloze onderscheidingen verdiend voor hun werk en bijdrage aan internationale designexcellentie, waaronder hun benoeming tot Officers for the Order of Canada. Met studio's in Toronto en New York en lopende projecten in meer dan zestien landen, blijft aandacht voor detail en een geest van verkenning een kenmerk van het bedrijf.