Tribú

Tribù - Amanu

AMANU, de derde collectie van Yabu Pushelberg voor Tribù, is een tijdloze uitdrukking van dagelijkse vrijetijdsbesteding.

Over Tribù - Amanu

Om de kunst van het distilleren te vieren, werkten ontwerpers Yabu Pushelberg genereus met de tijd om Amanu te verfijnen tot zijn meest essentiële vorm, die zuiverheid en kalmte uitstraalde. De studio onderzocht de organische schoonheid en duurzaamheid van teak en maakte een dining table, dining chair en een lounge chair, gekenmerkt door royale proporties.

De eet- en loungestoelen uit de Amanu collectie zijn voorzien van geweven, op hennep gebaseerde Canax® sling-stoelen, opgehangen in het eenvoudige teakhouten frame, waardoor de illusie ontstaat van een zwevende stoel. De licht taps toelopende poten van de stoelen zorgen voor elegantie en gratie.

De Amanu eettafel straalt de notie van saamhorigheid uit. De brede, keramische tegels van de eettafel lijken te zweven op het discrete, maar stevige teakhouten frame, waardoor een opmerkelijke lichtheid ontstaat. De afgeronde randen van zowel de teakprofielen als de buitenste keramische tegels geven een zachte en harmonieuze uitstraling.