Royal Botania

Royal Botania - Styletto

De Styletto collectie van Royal Botania is een minimalistische en eenvoudige collectie die een gevoel van verfijning en rust opwekt. De naam Styletto verwijst naar de elegantie van hoge hakken en de gedurfde, stijlvolle uitstraling van het frame.

Over Royal Botania - Styletto

De Styletto dining chair, dat zijn twee stoelen in één. In de winter trotseert deze 100% aluminium stoel het gure buitenweer. Zijn overtuigende ergonomische rondingen bieden meer comfort dan u zou verwachten. Wanneer het voorjaar aanbreekt en de zonnestralen in de natuur een overvloedig kleurpalet tevoorschijn toveren, ontpopt ook uw Styletto dining chair zich tot zijn nieuwe gedaante. Til eenvoudig de middenplaat van de zitting eruit en vul de ruimte met een comfortabel, kleurrijk, sneldrogend zitkussen. Vul het venster in de rugleuning met zachte padding en uw Styletto wordt niet alleen nog comfortabeler, maar krijgt ook een nieuwe, nog stijlvollere look.

 

De uitgebreide reeks tafelbladen, in 6 verschillende vormen en maten, en verschillende materialen, is nu ook verkrijgbaar met tapse poten in Styletto-stijl. Daarnaast zijn de Styletto-tafelonderstellen verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes: 30 cm (low lounge), 45 cm (high lounge), 67 cm (low dining) en 75 cm (high dining). Van een kopje koffie in de ochtend tot een chique, lage lunch, cocktails met vrienden bij het zwembad, tapas in de late namiddag of een formeler diner ‘s avonds, voor elk moment van de dag heb je dus een Styletto-tafel met de juiste hoogte, grootte en vorm op maat van elke gelegenheid.

 

De Styletto lounge bestaat uit verschillende modules die u zelf kunt samenstellen met de rug- of armleuningen. Dit zijn gevulde en gestoffeerde rug- of armleuningen. Met één of meerdere modules creëert u de ideale loungeset. Van een 1-seater, 2-seater tot een royale lounge. Het uitbreiden van de Styletto lounge is eenvoudig door de losse modules.
Op het gepoedercoat frame komt een comfortabel zitkussen, tegen de eenvoudig te bevestigen rug- of armleuningen die gevuld en gestoffeerd zijn kunt u comfort kussens leggen voor een aangename zit.

De onderstellen, op mooi tapse, stilettovormige poten, zijn verkrijgbaar in 3 maten. In een handomdraai zijn de gevulde, gestoffeerde rug- of armleuningen te plaatsen en te bevestigen. De 3-zits module is er eveneens in een module met verstelbare zit/rug die in verschillende standen geplaatst kan worden. De bank waarop u dan in het ochtend zonnetje van uw koffie geniet, kan een ligstoel met verstelbare rug worden in de namiddag en een loungeset in de avond. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.