Tribú

Tribù - Natal Alu Sofa

Over Tribù - Natal Alu Sofa

Het design van de Natal Alu Sofa is typisch voor Tribù: een subtiel frame met mooie, gebogen armleuningen, contrasteert knap met het volume van de weerbestendige kussens die gedragen worden door brede banden in textileen. De Natal Alu Sofa is een buitensofa die op elk terras past. Met de dertien verschillende modules, 3 verschillende kleuren frames en meer dan 70 stoffen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Zeer uniek zijn de outdoor kussens die een waterafstotende vulling hebben, waardoor ze zelfs in de regen buiten mogen blijven liggen. De kussens hebben een ventilerende vulling die in een hoes in gelamineerd polypropyleen zit. De naden van deze hoes worden binnenin ook nog eens extra overtrokken, zodat water ook niet via de naden kan binnendringen. Het aluminium frame van de sofa heeft een dubbele poedercoatingmet ultra duurzame lak, voor een optimale krasbestendigheid.

Tribù accessoires

Tribuaccessoireszeelandpalladiogoestuinmeubelen.jpg

Al het genieten komt van BinnenUit

U ziet: u kunt genieten van alles om u heen en alles wat BinnenUit te bieden heeft. Maar bovenal komt genieten vanuit het binnenste van uzelf. Genieten komt van BinnenUit.

Tribù Pouf

tribupoufzeelandbinnenuittuinmeubelen.jpg
Palladio_Opstelling01_04web1.jpg

Ontdek de kwaliteit van outdoor

BinnenUit Buitenmeubelen

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Natal alu lounge fauteuil

Natalaluarmstoelpalladiotribuzeelandtuinmeubelen.jpg

Natal alu sofa

Tribunatalalusofabankloungebinnenuittuinmeubelen.jpg

Natal alu Sofa bank

natalalusofaloungebank2seaterpalladiozeelandtuinmeubelen.jpg