Gloster

Gloster - Coso

De Coso collectie van coffee en side tables is ontworpen met een keramische look met teak afwerking. Verleidelijk en voelbaar keramiek vormt de basis van de handgemaakte Coso-collectie. 

Over Gloster - Coso

De Coso collectie van coffee en side tables is ontworpen met een keramische look met teak afwerking. Verleidelijk en voelbaar keramiek vormt de basis van de handgemaakte Coso-collectie. Het opvallende contrast tussen rustiek natuuraardewerk en een hoogglanzend glazuur zorgt voor een speels contrast dat nog eens extra benadrukt wordt door een mix van aardse kleuren. Een met de hand afgewerkt teakhouten blad maakt de natuurlijke esthetiek compleet en combineert functie en charme met succes.

Het doel van ontspanning is om het moment te omarmen. Om één te zijn met je omgeving en beschermd te zijn tegen ongewenste afleiding. Wat is een betere manier om dit doel te bereiken dan door ervoor te zorgen dat alle behoeften binnen handbereik zijn. Boeken en tijdschriften. Telefoons en tablets, afstandsbedieningen voor audio of verlichting. Je belangrijkste componenten van verwennerij hoeven nooit ver weg te zijn met een mooi bijzettafeltje en opbergsysteem gecombineerd.

Coso tafels zijn verkrijgbaar in twee maten. De coffee table met een diameter van 48 cm met een hoogte van 40,5 cm en de kleinere bijzettafel met een diameter van 40 cm met een hoogte van 48,5 cm. Beide zijn afgewerkt in een opvallende balans van mat en glanzend zand, aarde en ijzer natuurlijke pigmenten en ze zijn allemaal bedekt met een duurzaam geproduceerd, uitneembaar teak blad dat op slimme wijze de geïntegreerde opslag afdekt.