OFYR

OFYR - Cast Iron Casserole Set

Ontdek wat u nog meer kunt bereiden op uw OFYR met de Cast Iron Casserole Set 21-26 cm. Maak meer recepten dan alleen het koken en grillen op uw OFYR. Brood, stoofvlees of taart en nog veel meer wat mogelijk is met deze gietijzeren braadpannen. 

Over OFYR - Cast Iron Casserole Set

Om uw OFYR optimaal te gebruiken en allerlei verschillende soorten gerechten te bereiden, zijn de gietijzeren braadpannen een ideaal extraatje. Met twee strak vormgegeven gietijzeren pannen met diameters van 21cm en 26cm is deze set echt een uitkomt. De pannen zijn uitstekend geschikt om op de OFYR kookplaat gebruikt te worden om allerlei gerechten in te bereiden. De pannen kenmerken zich door een perfecte warmteverdeling. De knop van de deksel van de pan kan gloeiendheet worden. Gebruik hiervoor de hittebestendige handschoenen van OFYR om de hete deksel te verwijderen.

Hieronder een filmpje van OFYR over verschillende grill accessoires waarmee u optimaal kunt genieten van uw OFYR en vele lekkere gerechten kunt gaan maken. De braadpannen laten ze u ook zien, maar u kunt veel meer met deze braadpannen in combinatie met de Pizza Oven van OFYR om meer leuke en heerlijke recepten te maken.