OFYR

OFYR - Kamado Tables Pro

Uw buitenkeuken uitbreiden met de OFYR Kamado Tables Pro. Een degelijke basis voor uw Big Green Egg, handig om te verplaatsen en met opbergruimte voor uw accessoires. In verschillende maten, bladen en frames.

Over OFYR - Kamado Tables Pro

Met de OFYR Kamado Tables Pro kunt u uw buitenkeukens uitbreiden. Dit zijn speciale tafels voor uw Big Green Egg. De tafels bieden een degelijke basis voor uw BGE, ze zijn eenvoudig te verplaatsen en kunnen gebruikt worden om eten klaar te maken. Met een handige opbergruimte waar accessoires opgeborgen kunnen worden. De OFYR Kamado Tables Pro zijn geschikt voor de Big Green Egg Large.

De tafels zijn beschikbaar in Cortenstaal en zwart gecoat staal. En in de versies 135 en 65. De bovenbladen zijn in de versies teakhout of concrete blad.

Met de OFYR Kamado Tables Pro is de eerste stijl uniforme, modulaire en mobiele buitenkeuken voor buitenkooktoestellen van verschillende merken, zoals in dit geval OFYR en Big Green Egg geïntroduceerd. Dit is ontworpen om vele producten van verschillende merken qua stijl bij elkaar te laten passen.