OFYR

OFYR - Classic Storage Corten

Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur. OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren.

Over OFYR - Classic Storage Corten

De OFYR Classic Storage Corten is een bijzonder eenvoudig kooktoestel door de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Alle stijl en verfijning van de OFYR Classic Corten, met het extra gemak van een ingebouwde houtopslag. Samen vormen deze een compleet nieuwe manier om buiten te koken en je gasten te vermaken. Steek hem aan en ieder buitenevenement wordt een avond om niet meer te vergeten!

De OFYR Classic Corten is gemaakt van Corten staal, deze collectie OFYR's zijn gemaakt van verweerd staal dat uitermate goed in iedere weersomstandigheid buiten kan blijven staan. Voor een prachtige verweerde uitstraling! Verkrijgbaar in de diameters 85 cm en 100 cm

Voor de OFYR Classic Storage Black met een diameter van 85 cm betaald u €1795,00

Voor de OFYR Classic Storage Black met een diameter van 100 cm  betaald u €1995,00

Waarom koken wij met OFYR?

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.