Big Green Egg

De Big Green Egg XXLarge

Bij Big Green Egg hebben ze complete pakketten toegevoegd voor een goede prijs! 

Big Green Egg XXLarge

Over De Big Green Egg XXLarge

Groot, groter, grootst. De Big Green Egg 2XL is het grootste lid van de Big Green Egg-familie en de grootste kamado die op de markt verkrijgbaar is. Alles aan dit model is indrukwekkend: het gewicht (170 kilo), de omvang, de hoogte (1 meter zonder EGG Nest) en het kookoppervlak (ruim 0,4 m2).

De 2XL is in alles een echte eyecatcher. Maar belangrijker is dat hij er niet onder lijdt qua prestaties. Met behulp van een EGG Nest en Nest Handler is de 2XL nog steeds makkelijk te verplaatsen. En dankzij een slim scharnier-mechanisme gaat ook het openen van de EGG heel eenvoudig.

Net als op zijn kleinere broertjes kun je ook op de 2XL een heel scala aan kooktechnieken loslaten, zoals grillen, bakken, koken, stoven, roken en slow cooking. Heb je dus een restaurant, cateringbedrijf of gewoon heel veel vrienden? Dan is de Big Green Egg 2XL jouw model. Een grootheid qua formaat en culinaire mogelijkheden, maar zonder de sterallures.

 

  Specificaties: 

  Grillrooster: Ø 73 cm

  Kookoppverlak: 4185 cm2

  Totaalgewicht: 170 kg

  Hoogte: 90 cm

 

*Wij laten u graag alle mogelijkheden zien bij Palladio Buitenmeubelen.

 

 

 

Leuk extraatje op onze site!

Bij alle modellen van Big Green Egg staat er nu een heerlijk recept onder aan de pagina! Bij ieder model een ander recept, dus 7 heerlijke recepten stap voor stap uitgelegt!