Big Green Egg

Big Green Egg - Small Egg

Bij Big Green Egg hebben ze complete pakketten toegevoegd voor een goede prijs! 

Big Green Egg Small

Over Big Green Egg - Small Egg

Bij de Big Green Egg kan je nu ook heerlijk barbecueën als je niet over een tuin beschikt! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Small is compact en toch kook je er met gemak de sterren van de hemel op voor 4 tot 6 personen. Omdat het rooster van de Small lager ligt dan dat van de MiniMax is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei een even groot kookoppervlak. Hierdoor heb je veel  bereidingsmogelijkheden. Het garen van uw stuk vlees, bijvoorbeeld een heerlijk gevulde kip, is geen enkel probleem! 

Je kunt de Small in een EGG Nest (onderstel met wielen) zetten en zo heel makkelijk en veilig verplaatsen, maar inbouwen in een meubel of werktafel kan ook. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een convEGGtor om indirect te koken tot een gietijzeren grilrooster voor het echte grilwerk. Want de Big Green Egg Small is misschien klein, hij levert wel grote prestaties!

Grillrooster: Ø 33 cm

Kookoppervlak: 855 cm

Totaalgewicht: 36 kg

Hoogte: 61 cm

Leuk extraatje op onze site!

Bij alle modellen van Big Green Egg staat er nu een heerlijk recept onder aan de pagina! Bij ieder model een ander recept, dus 7 heerlijke recepten stap voor stap uitgelegt!