Big Green Egg

Big Green Egg - MiniMax Egg

Bij Big Green Egg hebben ze complete pakketten toegevoegd voor een goede prijs! 

Big Green Egg Minimax

Over Big Green Egg - MiniMax Egg

De MiniMax is de nieuwste uitvoering van De Big Green Egg. Het model is misschien klein, maar heeft maximale prestaties.

Zijn formaat is misschien niet indrukwekkend, maar dat maakt de Big Green Egg MiniMax ruimschoots goed met zijn prestaties. Hij heeft een kookoppervlak, vergelijkbaar met dat van de Big Green Egg Small. Maar dan is de MiniMax 11 cm lager dan de Small Egg! En dit geeft je genoeg ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. Direct op tafel als je dat wil, want met een hoogte van 50 centimeter is de MiniMax een ideaal tafelmodel EGG.

Op dit keramische kooktoestel bereid je grootse gerechten. En ga je erop uit? Met een gewicht van 35 kilo hoef je geen professioneel gewichtheffer te zijn om de MiniMax mee te nemen. In de standaard meegeleverde EGG Carrier is dat geen probleem! De Big Green Egg MiniMax wordt ook regelmatig in restaurants gebruikt. 

Grillrooster: Ø 33 cm

Kookoppervlak: 885 cm

Hoogte: 50 cm

*vraag naar alle mogelijkheden om jou MiniMax - Egg helemaal passend te maken naar uw wensen!

 

 

 

 

 

Leuk extraatje op onze site!

Bij alle modellen van Big Green Egg staat er nu een heerlijk recept onder aan de pagina! Bij ieder model een ander recept, dus 7 heerlijke recepten stap voor stap uitgelegt!