Tribù – Vis à Vis

Vis à Vis

Tribù

Algemene productinfo

De collectie Vis à vis geeft houten buitenmeubelen een nieuwe dimensie. Teak is het favoriete materiaal voor buiten van designer Cazzaniga, het is natuurlijk, voelt zacht aan en is extreem duurzaam. 

Tribu italie_0557

Repas armstoel

Vis a vis tableset 1
Dining chair
Vis a vis rocking chair
Lounge chair
Vis a vis low chair lumbar cushion
Dining table
vis-a-vis_lounger wheels 3D
Dining table

Productinformatie

De collectie Vis à vis geeft houten buitenmeubelen een nieuwe dimensie. Teak is het favoriete materiaal voor buiten van designer Cazzaniga, het is natuurlijk, voelt zacht aan en is extreem duurzaam. Toen hij begon met het ontwerpen van de collectie, dacht hij aan een plek waar mensen buiten konden zijn en in alle comfort met elkaar konden communiceren. Het resultaat was een ligbed met koninklijke afmetingen en een geïntegreerde bijzettafel, zo ontworpen dat twee ligbedden in elkaar passen. Dankzij de flexibele bedbodem kun je zowel naast elkaar als tegenover elkaar liggen. De eettafel heeft dezelfde vierkante latten als de bijzettafel en is oneindig lang te maken. De bijpassende stoelen zijn bekleed met een luchtig weefsel in Canax®, samengesteld uit PVC en natuurlijke hennep.

De Vis à Vis collectie is gemaakt van teak hout van plantages uit Java. Tribù doet geen toegevingen als het over kwaliteit gaat, daarom worden enkel zorgvuldig geselecteerde, volgroeide teakbomen gebruikt, die met respect voor de strengste mileunormen geoogst worden uit de drie meest kwalitatieve plantages uit Oost-Java. De plaatselijke producties worden het hele jaar door gecontroleerd door dochterfirma Tribù Asia.

De gevlochten banden zijn van Canax (een unieke combinatie van natuurlijke hennep en kunststofvezels.

De afmetingen van de Vis à Vis tafels zijn:
99 x 99 cm
300 x 99 cm
400 x 99 cm
500 x 99 cm
600 x 99 cm
700 x 99 cm

Voor Tribù ontwierp Piergiorgio Cazzaniga de Vis à Vis en CTR-collecties. Hij werd in 1946 geboren als zoon van een timmerman en bracht veel tijd door in de timmermanswinkel van zijn vader. Met een diploma in interieurontwerp was Piergiorgio Cazzaniga verantwoordelijk voor de R&D-afdeling van Boffi Cucine van 1966 tot 1971. In 1971 werd hij partner van de A&D-studio met Luigi Massoni waar hij producten, showrooms, standen en tentoonstellingen ontwierp voor vooraanstaande Italiaanse inrichtingsbedrijven. In 1991 richtte hij zijn eigen studio ‘Piergiorgio Cazzaniga Design’ op. Zijn innovatieve creaties hebben talloze prijzen verdiend, waardoor hij een van de toonaangevende internationaal bekende Italiaanse ontwerpers is.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij

Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Aanbevolen producten

2020_09_16_tribu_portugal184817_
Nodi sofa

Tribù

nodi-lounge-chairs-1
Natal - alu

Tribù

Van Cadsand slaapcomfort Bedden
Product 3

Merk

binnenuit-zoetewei-web-8
Product 4

Merk