Tribù – Vis à Vis Sofa

Vis à Vis Sofa

Tribù

Algemene productinfo

De Vis à Vis bank is een outdoor loungebank die een ode brengt aan puur design. Slanke, teakhouten platforms die lijken te zweven, ondersteunen comfortabele buitenkussens zonder zichtbare rug- of armstructuur. 

Tribu Vis a vis bijgesneden

Repas armstoel

Productinformatie

De Vis à Vis bank is een outdoor loungebank die een ode brengt aan puur design. Slanke, teakhouten platforms die lijken te zweven, ondersteunen comfortabele buitenkussens zonder zichtbare rug- of armstructuur. De kussens worden ondersteund door beugels in roestvrij staal, wat betekent dat de bank er geweldig uitziet, van welke kant je er ook naar kijkt. Daarnaast kunt u aan de bordessen een grafische rand van vierkante lamellen of praktische bijzettafels bevestigen. De Vis à Vis bank biedt een modulair systeem waarin eindeloos veel composities mogelijk zijn, van een kleine meridienne bank tot een grote hoekbank met bijzettafels. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de buitenkussens, die dankzij de ventilerende, waterafstotende vulling gemakkelijk bestand zijn tegen een plotselinge regenbui. De naden van de vulling worden beschermd door een extra binnenhoes en de draad die wordt gebruikt om de naden te naaien zwelt op als ze nat zijn, waardoor er verder geen water binnendringt. Wat betreft de kleuren, je kunt kiezen uit meer dan 100 op de natuur geïnspireerde outdoorstoffen.

De Vis à Vis collectie is gemaakt van teak hout van plantages uit Java. Tribù doet geen toegevingen als het over kwaliteit gaat, daarom worden enkel zorgvuldig geselecteerde, volgroeide teakbomen gebruikt, die met respect voor de strengste mileunormen geoogst worden uit de drie meest kwalitatieve plantages uit Oost-Java. De plaatselijke producties worden het hele jaar door gecontroleerd door dochterfirma Tribù Asia.

De afmetingen van de single modules zijn 99 x 78 x 63 cm.
De afmetingen van de dubbele modules zijn 198 x 78 x 63 cm.
De afmetingen van de coffee tafel zijn:
99 x 99 x 18 cm
121 x 99 x 18 cm
121 x 121 x 18 cm

Voor Tribù ontwierp Piergiorgio Cazzaniga de Vis à Vis en CTR-collecties. Hij werd in 1946 geboren als zoon van een timmerman en bracht veel tijd door in de timmermanswinkel van zijn vader. Met een diploma in interieurontwerp was Piergiorgio Cazzaniga verantwoordelijk voor de R&D-afdeling van Boffi Cucine van 1966 tot 1971. In 1971 werd hij partner van de A&D-studio met Luigi Massoni waar hij producten, showrooms, standen en tentoonstellingen ontwierp voor vooraanstaande Italiaanse inrichtingsbedrijven. In 1991 richtte hij zijn eigen studio ‘Piergiorgio Cazzaniga Design’ op. Zijn innovatieve creaties hebben talloze prijzen verdiend, waardoor hij een van de toonaangevende internationaal bekende Italiaanse ontwerpers is.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij

Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Aanbevolen producten

2020_09_16_tribu_portugal184817_
Nodi sofa

Tribù

nodi-lounge-chairs-1
Natal - alu

Tribù

Van Cadsand slaapcomfort Bedden
Product 3

Merk

binnenuit-zoetewei-web-8
Product 4

Merk