Tribù – Vis à Vis Sofa

Vis à Vis Sofa

Tribù

De Vis à Vis is een volledig teakhouten collectie. Teak is het favoriete materiaal voor buiten van designer Piergiorgio Cazzaniga, het is natuurlijk, voelt zacht aan en is extreem duurzaam. Toen de designer de Vis à Vis collectie ontwierp, dacht hij aan een plek waar mensen buiten konden zijn en in alle comfort met elkaar konden communiceren. 

Productinformatie

De Vis à Vis is een volledig teakhouten collectie. Teak is het favoriete materiaal voor buiten van designer Piergiorgio Cazzaniga, het is natuurlijk, voelt zacht aan en is extreem duurzaam. Toen de designer de Vis à Vis collectie ontwierp, dacht hij aan een plek waar mensen buiten konden zijn en in alle comfort met elkaar konden communiceren. Slanke teakhouten platforms in de Vis à Vis sofa ondersteunen comfortabele weerbestendige kussens, zonder zichtbare rug- of armconstructie. In de collectie vindt u onder meer een ligbed met wat aaneensluit met de sidetable die aan een parallel geplaatst ligbed vastgemaakt kan worden. De eettafel in verschillende breedtes en lengtes kan eindeloos worden verlengd. De armchairs, lounge chairs en rocking chairs zijn bekleed met een luchtig vlechtwerk van Canax®, dat bestaat uit pvc en natuurlijke hennep.

De Vis à Vis Sofa brengt een ode aan puur design. De slanke teakhouten platforms die lijken te zweven, ondersteunen comfortabele outdoor kussens zonder zichtbare rug- of armstructuur. Deze kussens worden ondersteund dor beugels in RVS, deze beugels zijn niet zichtbaar doordat de kussens eroverheen worden geschoven, wat betekent dat de sofa er geweldig uitziet, van welke kant je er ook naar kijkt. Een optie van een grafische boord van teakhouten latjes omlijnt het geheel. Een zeer uitgebreide serie elementen kunnen in deze collectie gecombineerd worden waardoor naar ieders wens een persoonlijke lounge sofa gecreëerd wordt.  Voor nog meer comfort en sfeer zijn er uiteraard rug- en sierkussens beschikbaar. 

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de buitenkussens, die dankzij de ventilerende, waterafstotende vulling gemakkelijk bestand zijn tegen een plotselinge regenbui. De naden van de vulling worden beschermd door een extra binnenhoes en de draad die wordt gebruikt om de naden te naaien zwelt op als ze nat zijn, waardoor er verder geen water binnendringt. Wat betreft de kleuren, er is keuze uit meer dan 100 op de natuur geïnspireerde outdoorstoffen.

Door het materiaalgebruik zijn de meubelen zeer tijdloos en gemaakt voor de echte liefhebber met oog voor hoogwaardig Italiaans design.

Frame:

Afmetingen:

De zitdiepte is overal 78 cm

Pouf Module: 99 x 99 x 41 cm

Single Module: 99 x 99 x 41/ 63 cm

Corner Module R/L: 99 x 99 x 41/ 63 cm

Center Module: 198 x 99 x 41 cm

Double Module: 198 x 99 x 41/ 63 cm

Pouf R/L: 198 x 99 x 41/ 63 cm

2-Seater Sofa: 198 x 99 x 41/ 63 cm 

R/L Arm Module: 198 x 99 x 41/ 63 cm

Meridienne R/L Short Arm: 198 x 99 x 41/ 63 cm

Meridienne R/L Long Arm: 198 x 99 x 41/ 63 cm

Daybed Module: 198 x 99 x 41/ 63 cm

Piergiorgio Cazzaniga

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens