Tribù – Tao

Tao

Tribù

De elegante Tao Table collectie, ontworpen door Monica Armani, is een meesterwerk van perfect uitgebalanceerde contrasten. Gedurfde sculpturale sokkels worden gecombineerd met slanke tafelbladen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook aangenaam aanvoelen. Armani heeft verfijnd, verlicht beton gebruikt, met de hand afgewerkt om een uitstraling van elegante stevigheid te creëren. 

Productinformatie

Deze collectie genaamd Tao Table bestaat uit dining tables en een coffee table. De round dining table is er in twee verschillende doorsnede maten; Ø160cm en Ø180cm, de oval dining table is er in de afmeting 120×240 cm. En de coffee table is er in één maat namelijk 80x80cm. Het materiaal waar deze collectie van gemaakt is, is verlicht beton in de kleuren Linen en Wengé. Bij de Tao Table laat de ontwerpster een perfect evenwichtig contrast zien, een gewaagde sculpturale sokkel in combinatie met een slank tafelblad dat aangenaam aanvoelt. De dining tables hebben een centraal onderstel waarop een fijn geëgaliseerd rond of ovaal tafelblad rust. Bij de coffee table gaat het om symmetrie, het fijn geëgaliseerde vierkante tafelblad dat niet in het midden is geplaatst.

De Tao Table collectie vertegenwoordigt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waarbij de contrasten tussen materialen, vormen en symmetrie zorgvuldig zijn georkestreerd. Het resultaat is een tijdloze collectie die een statement maakt in elke ruimte, zowel binnen als buiten. 

Concrete – Linen

Concrete – Wengé

De afmeting van de Tao round dining tafel is:
⌀ 160 x h 74 cm
⌀ 180 x h 74  cm

De afmeting van de Tao oval dining tafel is:
120 x 240 x 74 cm

De afmeting van de Tao coffee tafel is:
80 x 80 x 37 cm

Het materiaal van deze tafels is verlicht beton, deze tafels bevatten geen grind zoals gewoon beton, maar een mix van kwartsgranulaten en natturlijke vezels waardoor het materiaal een stuk lichter is. Echter is het zeer stevig en duurzaam. Vorst en hitte hebben geen invloed en de kleuring in de massa zorgt ervoor dat de tafels langdurig hun originele kleur behouden. 

Aandacht voor detail en gevoel voor geometrische perfectie kenmerken het werk van de Italiaanse architect/ontwerper Monica Armani. Dit is niet aan de aandacht van de internationale designwereld ontsnapt. Verschillende toonaangevende interieur labels waaronder Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia en Kvadrat hebben al met haar samengewerkt. Al meer dan 20 jaar werkt ze nauw samen met haar man Luca Dallabetta, die haar bijstaat in alle technische zaken.

Monica Armani is altijd al gefascineerd geweest door de buitenwereld. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader, een rationalistische architect, waar het ontwerp en de formele esthetiek een unieke continuïteit vormen tussen binnen en buiten. Voor Tribù voegde ze een vrouwelijk tintje toe aan de collectie met het ontwerp van Tosca, een zeer exclusief concept van buitenmeubelen met elegante zitschalen in extra groot verticaal vlechtwerk.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens