Tribù – T-Table

T-Table

Tribù

De T-table is een grote collectie tafels. Van dining tables tot coffee tables, ook het low dining komt voorbij. Deze tafels hebben als kenmerk dat een slanke, gepoedercoat buis het zwevende blad ondersteunt waardoor deze collectie elegantie uitstraalt. 

Productinformatie

De T-table is een grote collectie tafels. Van dining tables tot coffee tables, ook het low dining komt voorbij. Deze tafels hebben als kenmerk dat een slanke, gepoedercoat buis het zwevende blad ondersteunt waardoor deze collectie elegantie uitstraalt. Het tafelblad is leverbaar in drie uitvoeringen; rond, ovaal en vierkant. Het blad is beschikbaar in teak, vijf verschillende natuurlijke keramiek bladen of in drie tinten hand geglazuurde, 400 jaar oude lavasteen uit de Vesuvius, die de lucht weerspiegelt en doet denken aan zacht stromend water. Het roestvrijstalen frame is gepoedercoat en verkrijgbaar in drie subtiele kleuren, White, Linen en Wengé.

Dankzij het strakke, elegante design zijn de tafels perfect te combineren met andere collecties van Tribù. Alle modellen van de T-table collectie zijn verkrijgbaar in zeven verschillende doorsnede en drie verschillende hoogtes. 

Powdercoated stainless steel:

Teak:

Glazed lava stone:

Ceramic:

De afmetingen van de T-Table tafels zijn:
⌀ 80 cm
⌀ 90  cm
⌀ 125  cm

80 x 80 cm
90 x 90 cm

240 x 98 cm
298 x 98 cm

De hoogte van de dining tafels is 75 cm.
De hoogte van de low dining tafels is 68 cm.
En de hoogte van de coffee tafels is 35 cm. 

Tribù Studio

 

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens