Tribù – Senja Sofa

Senja Sofa

Tribù

De Senja Sofa nodigt uit om in te relaxen en in weg te kruipen. Dit modulaire design is uiterst flexibel en is helemaal samen te stellen naar uw wensen. Het aanbod in elementen is enorm, waardoor de combinatie van een enkele zetel met een twee- of driezitmodule met de mogelijkheid voor een lage of hoge armleuning allemaal denkbaar is. 

Productinformatie

De Senja Sofa nodigt uit om in te relaxen en in weg te kruipen. Dit modulaire design is uiterst flexibel en is helemaal samen te stellen naar uw wensen. Het aanbod in elementen is enorm, waardoor de combinatie van een enkele zetel met een twee- of driezitmodule met de mogelijkheid voor een lage of hoge armleuning allemaal denkbaar is. Senja Sofa is bovendien leverbaar in twee zitdieptes: een standaard diepte of een extra diepe versie voor nog meer lounge comfort. De kleur van de poten zijn er in Linen, Wengé of teakhout. Met het geïntegreerd tafelblad, bijzettafel of de slanke consoletafel is alles altijd bij de hand, voor het tafelblad is er de keuze uit teakhout of geglazuurde lavasteen in de kleur Linen of Ocean. De luxueuze vulling geeft de kussens een aangename, organische vorm, afgewerkt met een fijne piping wat de Scandinavische stijl goed weergeeft. Dankzij de ventilerende, waterafstotende vulling zijn de kussens gemakkelijk bestand tegen een plotselinge regenbui. De naden van de vulling zijn beschermd met een extra binnenhoes en de draad die wordt gebruikt om de naden te naaien zwelt op als ze nat zijn, waardoor er verder geen water kan binnendringen. Wat betreft de stofkleur, er is een keuze uit meer dan 100 op de natuur geïnspireerde outdoor stoffen. 

De Senja Sofa bestaat uit een regular en deep zit. De regular zit heeft een zitdiepte van 73 cm en de totale diepte van deze elementen is 92 cm. Bij de deep zit is de zitdiepte 97 cm en de totale diepte van deze elementen is 116 cm. 

De afmeting van de console tafel is 164 x 35 x 67 cm.

De afmeting van de side table is 35 x 35 x 45 cm.

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.

De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens