Tribù – Pure Teak Sofa

Pure Teak Sofa

Tribù

De Pure Sofa zegt het eigenlijk al pure eenvoud en elegantie. Deze modulaire lounge in teak bestaat uit vijf elementen die gemakkelijk te combineren zijn tot vele opstellingen. Door het minimalistische ontwerp is de Pure Sofa Teak tijdloos en behoord deze collectie tot één van de klassiekers van Tribù.

Productinformatie

De Pure Sofa zegt het eigenlijk al pure eenvoud en elegantie. Deze modulaire lounge in teak bestaat uit vijf elementen die gemakkelijk te combineren zijn tot vele opstellingen. Door het minimalistische ontwerp is de Pure Sofa Teak tijdloos en behoord deze collectie tot één van de klassiekers van Tribù. Het teak wordt lokaal gecontroleerd door de dochteronderneming van Tribù namelijk Tribù Asia. Er wordt alleen teak van Indonesische plantages op hoge kwaliteit geselecteerd namelijk uit Java, waar Tribù eigen plantages heeft. De outdoor kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende stijlen; de Miami stijl en de Casual stijl. Door het ruime aanbod aan luxe outdoorstoffen die Tribù in de collectie aanbiedt kan de Pure Sofa Teak perfect gecombineerd worden met andere collecties van dit Belgische merk. De buitenvulling van de kussens zijn ventilerend en kunnen daardoor gemakkelijk van voor- tot najaar buiten blijven liggen. 

Teak:

Afmetingen:

Armchair: 93 x 98 x 25/63 cm.

Corner module: 98 x 98 x 25/ 63 cm.

Arm sofa (L/R): 193 x 98 x 25/ 63 cm.

Extension Double: 190 x 98 x 25/ 63 cm

2-Seater sofa: 200 x 98 x 25/ 63 cm

C-table teak: 40 x 35 x 48 cm.

Lounger: 209 x 90 x 18 cm

Lounger with legs: 209 x 90 x 25 cm

Cabana Daybed: 189 x 219 x 25/ 205 cm

Andrei Munteanu werd geboren in Roemenië en studeerde Industrie-Design in Duitsland. Aanvankelijk richtte hij zich op de natuurwetenschappen. Later vond hij zijn artistieke identiteit en verbond hij verschillende invloeden: Italiaans design, primitieve kunst en Japanse architectuur. Munteanu ontwierp verschillende banken voor Giorgetti, MDF Italia en JongForm. In 1998 ontwerpt hij het eerste buitenbankconcept voor Tribù, ‘Pure Sofa’ reduceert design tot de essentie: pure eenvoud en elegantie kenmerken dit ontwerp.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens