Tribù – Poufs

Poufs

Tribù

Geïnspireerd op het leven van Nomaden, zijn de Nomad poefs multi-inzetbaar op uw terras, als voetenbank, bijzettafeltje of extra zitplaats. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik dankzij de drainerende structuur in EPS, bekleed met dryfoam en een outdoor stof. Een plaat in marine grade multiplex vormt een stevige basis en dankzij drie pootjes zijn ze lichtjes van de grond verheven waardoor ze lijken te zweven.

Productinformatie

Geïnspireerd op het leven van Nomaden, zijn de Nomad poefs multi-inzetbaar op uw terras, als voetenbank, bijzettafeltje of extra zitplaats. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik dankzij de drainerende structuur in EPS, bekleed met dryfoam en een outdoor stof. Een plaat in marine grade multiplex vormt een stevige basis en dankzij drie pootjes zijn ze lichtjes van de grond verheven waardoor ze lijken te zweven. Ontwerpster Monica Armani gaf de Nomad poefs een harmonieuze vorm en dankzij een verfijnd pallet van meer dan 100 outdoor stoffen vormen ze een elegante aanvulling voor uw outdoor zitruimte. De Nomad poefs zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.
 
Deze onweerstaanbare poefjes, verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen, toveren uw terras in een mum van tijd om tot een extra gezellige plek. Met een weerbestendige, casual vulling en een pallet van meer dan 100 natuur-geïnspireerde stoffen om uit te kiezen, zijn deze poefs de ideale accessoires om wat kleur toe te voegen aan je outdoor loungeruimte.
 

De poufs hebben een weerbestendige, casual vulling en een pallet van meer dan 100 natuur-geïnspireerde stoffen om uit te kiezen.

Afmetingen:

Nomad Poufs: Ø61 x H 46 cm
                           Ø92 x H 43 cm
                           Ø122 x H 43 cm

Poufs: Ø45 x H 40 cm
             Ø60 x H 42 cm
             Ø90 x H 38 cm

Monica Armani

 

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens