Tribù – Pavillion Daybed

Pavillion Daybed

Tribù

Het Pavilion Daybed is een hemelbed voor buiten. Dit geometrische hemelbed met aandacht voor detail is naar eigen smaak op te bouwen. 

Productinformatie

Het Pavilion Daybed is een hemelbed voor buiten. Dit geometrische hemelbed met aandacht voor detail is naar eigen smaak op te bouwen. Het basisframe is verkrijgbaar in White of Wengé. Voor de achterwand en het dak zijn de mogelijkheden voor aluminium, Sunvision canvas of teak. Het Sunvision canvas is een gepatenteerd textiel dat de zon filtert zonder het zonlicht te blokkeren. Bij het dak is de mogelijkheid om de Sunvision naar achteren te schuiven om van het maximaal van het zonlicht te genieten. De duurzame Batyline zitbekleding in het Pavilion Daybed kan in combinatie met twee aangename en knusse buitenkussens die UV- en waterafstotend zijn worden gebruikt. Als extra optie zijn er gordijnen in drie verschillende kleuren mogelijk en een bijzettafeltje wat aan de zijkant van het Pavilion Daybed bevestigd kan worden. 

Het Pavilion daybed heeft de afmetingen 210 x 219 x 224 cm.

Het frame is van gepoedercoat aluminium, het teak komt van speciale plantages uit Java en de Sunvision en gordijnen zijn van Sunbrella stof.

Aandacht voor detail en gevoel voor geometrische perfectie kenmerken het werk van de Italiaanse architect/ontwerper Monica Armani. Dit is niet aan de aandacht van de internationale designwereld ontsnapt. Verschillende toonaangevende interieurlabels waaronder Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia en Kvadrat hebben al met haar samengewerkt. Al meer dan 20 jaar werkt ze nauw samen met haar man Luca Dallabetta, die haar bijstaat in alle technische zaken.

Monica Armani is altijd al gefascineerd geweest door de buitenwereld. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader, een rationalistische architect, waar het ontwerp en de formele esthetiek een unieke continuïteit vormen tussen binnen en buiten. Voor Tribù voegde ze een vrouwelijk tintje toe aan de collectie met het ontwerp van Tosca, een zeer exclusief concept van buitenmeubelen met elegante zitschalen in extra groot verticaal vlechtwerk.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens