Tribù – Nox

Nox

Tribù

De Nox tafel is een ruime eettafel met een verfijnd tafelblad van geglazuurde lavasteen. Het gekleurde glazuur op de lavasteen wordt met de hand aangebracht en de bladen zijn gemaakt van 400 jaar oude lavasteen uit de Vesuvius. 

Productinformatie

De Nox tafel is een ruime eettafel met een verfijnd tafelblad van geglazuurde lavasteen. Het gekleurde glazuur op de lavasteen wordt met de hand aangebracht en de bladen zijn gemaakt van 400 jaar oude lavasteen uit de Vesuvius. Door op hoge temperatuur te bakken ontstaat er een subtiele craqueléafwerking, waardoor elke tafel een unieke uitstraling krijgt en de steen hitte-, water-, UV- en vlekbestendig en niet te vergeten gemakkelijk te onderhouden is. Het Nox tafelblad rust op een slank maar sterk frame van gepoedercoat roestvrij staal, wat de tafel een verrassend lichte en elegante uitstraling geeft. De Nox eettafel is er twee verschillende maten en in twee combinaties; White/ Linen en Wengé/ Ocean. 

Frame:

Linen

Wengé

White

Table Tops:

Ceramic – Sabbia

Ceramic – Scisto

Glazed Lava Stone – Linen

Glazed Lava Stone – Moss

Glazed Lava Stone – Ocean

De Nox tafels zijn er in twee verschillende maten:
264 x 99 cm
352 x 99 cm

De tafelbladen kunnen in geglazuurde lavasteen of keramiek. Het frame kan in de kleuren white of wengé.

Tribù Studio

 

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens