Tribù – Nomad

Nomad

Tribù

De Nomad collectie heeft een diep kussen wat over de armleuningen heen vouwt en zich in de brede ronding van de rugleuning vormt. Door dit kussen wordt u helemaal ingepakt als bij een cocon. Doordat het frame helemaal van teakhout is geeft dat een warme, zachte en elegante uitstraling. 

Productinformatie

De Nomad collectie heeft een diep kussen wat over de armleuningen heen vouwt en zich in de brede ronding van de rugleuning vormt. Door dit kussen wordt u helemaal ingepakt als bij een cocon. Doordat het frame helemaal van teakhout is geeft dat een warme, zachte en elegante uitstraling. De Nomad collectie heeft slanke poten en ronde vormen waardoor het goed aansluit op het lichaam. Deze heerlijke stoel is voorzien van een luxueus en comfortabel kussen dat van het voor- tot najaar buiten kan blijven liggen. Met de vele stofmogelijkheden van Tribù is de Nomad overal bij te combineren of juist prachtig als stand-alone stuk.

Teak

De Nomad collectie heeft een teak hout frame, waar een cocoon kussen in komt.
Het teak is afkomstig van plantages uit Java.
De stoel heeft mooie ronde organische vormen.

Aandacht voor detail en gevoel voor geometrische perfectie kenmerken het werk van de Italiaanse architect/ontwerper Monica Armani. Dit is niet aan de aandacht van de internationale designwereld ontsnapt. Verschillende toonaangevende interieurlabels waaronder Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia en Kvadrat hebben al met haar samengewerkt. Al meer dan 20 jaar werkt ze nauw samen met haar man Luca Dallabetta, die haar bijstaat in alle technische zaken.

Monica Armani is altijd al gefascineerd geweest door de buitenwereld. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader, een rationalistische architect, waar het ontwerp en de formele esthetiek een unieke continuïteit vormen tussen binnen en buiten. Voor Tribù voegde ze een vrouwelijk tintje toe aan de collectie met het ontwerp van Tosca, een zeer exclusief concept van buitenmeubelen met elegante zitschalen in extra groot verticaal vlechtwerk.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens