Tribù – Nodi sofa

Nodi Sofa

Tribù

De Nodi Sofa heeft een sterke persoonlijkheid, maar sluit mooi aan met de buitenomgeving – zonder alle aandacht op te eisen. Wat de Nodi Sofa echt onderscheidt van andere sofa’s, is de innovatieve kussenvulling. 

Productinformatie

De Nodi Sofa heeft een sterke persoonlijkheid, maar sluit mooi aan met de buitenomgeving – zonder alle aandacht op te eisen. Het frame is gemaakt van massief gepoedercoat roestvrijstaal, samen met het open vlechtwerk van Canax, een mix van natuurlijk hennep en synthetische vezels is wat deze sofa luchtigheid en openheid geeft. De Nodi Sofa is een ontwerp van Yabu Pushelberg (George Yabu & Glenn Pushelberg).

Wat de Nodi Sofa echt onderscheidt van andere sofa’s, is de innovatieve kussenvulling. Dankzij de unieke structuur behouden de natuurlijke, recycleerbare polyestervezels hun veerkracht. De extra zachte en luchtige kussenvulling maakt de Nodi buitengewoon comfortabel. Ook is deze heerlijke bank erg veelzijdig, met de drie zitelementen, vier zitdieptes en twee soorten rugkussens creëert u moeiteloos uw eigen unieke sofa. Van afzonderlijke daybedden tot een XL – hoeksofa: met de Nodi Sofa is alles mogelijk!

Het frame is van gepoedercoat aluminium en gepoedercoat inox. De rugleuningen zijn van Canax, een unieke combinatie van natuurlijke hennep en kunststofvezels. 

De Nodi Sofa is er in verschillende modules, als regular zit, als diepe zit, een lounge module en als meridienne. 
Deze collectie is helemaal naar eigen zeggen te combineren tot de perfecte sofa.

Yabu Pushelberg, opgericht in 1980 door George Yabu en Glenn Pushelberg, is nu een van de meest erkende ontwerpbureaus ter wereld. De multidisciplinaire aanpak van het bedrijf is geëvolueerd om alle aspecten van design te omvatten, inclusief vele productsamenwerkingen; elke nieuwe onderneming weerspiegelt een bewerkte benadering die voortdurend verschuift tussen het rationele en het intuïtieve. George Yabu en Glenn Pushelberg, erkend als vernieuwers in de designindustrie, hebben talloze onderscheidingen verdiend voor hun werk en bijdrage aan internationale designexcellentie, waaronder hun benoeming tot Officers for the Order of Canada. Met studio’s in Toronto en New York en lopende projecten in meer dan zestien landen, blijft aandacht voor detail en een geest van verkenning een kenmerk van het bedrijf. 

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens