Tribù – Natal alu sofa

Natal Alu Sofa

Tribù

Tijdloos en elegant, dat is de Natal Alu Sofa collectie waardoor die in elke tuin prachtig staat. Het elegante aluminium frame met gebogen armleuningen samen met een weving van brede banden in textileen dragen de volumineuze kussens. 

Productinformatie

Het elegante aluminium frame met gebogen armleuningen samen met een weving van brede banden in textileen dragen de volumineuze kussens. Met negentien verschillende modules, twee verschillende zitdieptes, twee beschikbare framekleuren en meer dan 100 stoffen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeer uniek zijn de outdoor kussens die een waterafstotende vulling hebben, waardoor ze zelfs in de regen buiten mogen blijven liggen. De kussens hebben een ventilerende vulling die in een hoes in gelamineerd polypropyleen zit. De naden van deze hoes worden binnenin ook nog eens extra overtrokken, zodat water ook niet via de naden kan binnendringen. Het aluminium frame van de sofa heeft een dubbele poedercoating met ultra duurzame UV- en krasbestendige structuurlak. De Natal Alu Sofa collectie bestaat uit de sofa, meridienne en een armstoel, waarbij u de collectie met de vele mogelijkheden naar eigen zeggen kunt vormen.

Aluminium

Textiline Straps

Het frame is van gepoedercoat aluminium en de steunbanden in textiele wat gevlochten is.

De Natal Alu Sofa is er in een regular zit, diepe zit en in meridienne opstelling.

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.

De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens