Tribù – Mood

Mood

Tribù

De Mood collectie heeft een vriendelijke uitstraling door zijn afgeronde en luchtige design. Dit komt door de combinatie van Javaans plantageteak en een weving van Tricord. 

Productinformatie

De Mood collectie heeft een vriendelijke uitstraling door zijn afgeronde en luchtige design. Dit komt door de combinatie van Javaans plantageteak en een weving van Tricord.

Alleen de beste kwaliteit hout van de plantage in Java worden gebruikt, samen met de Tricord weving wat volledig weersbestendig is maar wat zacht aanvoelt. Voor de Mood collectie zijn een aantal natuurtinten, zoals Moss, Linen, Wengé, Earthbrown en Stonegrey, ontwikkeld die mooi in elke buitenomgeving passen. Met de zeer comfortabele buitenkussens waar de collectie van is voorzien, geniet u van ieder moment in uw tuin, op uw terras of uw balkon. 

Beste kwaliteit teak van de plantages uit Java.
De rugleuningen zijn van geweven Tricord (polyolefine)

De collectie bestaat uit een armchair, bar chair, lounge chair, 2-seater sofa, 3-seater sofa, een dabbend, een lounge bed, een ottoman en twee maten coffee tables.

De maten van de coffee table:
66 x 66 cm
120 x 66 cm

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.
De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens