Tribù – Kos Teak

Kos Teak

Tribù

Voor iedere plek in uw tuin is een prachtig meubel van de Kos Teak collectie beschikbaar. Met een uitstekend, doordacht zitcomfort in combinatie van de brede latten en het pure maar krachtige design is deze collectie bijzonder. 

Productinformatie

De Kos collectie kan omschreven worden als Basic Chic, waarbij onder andere gekozen kan worden uit een stoel, bank, tafel en ligbed. De serie is gemaakt van alleen de beste kwaliteit hout, dat is vervaardigd uit het allerbeste Javaanse plantagehout. Hierdoor niet alleen ideaal geschikt voor buiten maar is de Kos collectie ook tijdloos. Door de ruime kleurkeuze van de zitkussens creëert u niet alleen een optimaal zitcomfort, maar ook een schitterend contrast tussen het teakhout en de kussens. Met de Kos Teak collectie heeft u keuze uit zoveel mogelijkheden waarmee u uw tuin perfect kunt indelen. 

De maten van de tafel:
98 x 98 cm

224 x 100 cm

266 x 100 cm

308 x 110 cm

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.

De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens