Tribù – Illum

Illum

Tribù

De klassieke Scandinavische meubelarchetypen vertaald met vernieuwde materialen voor buiten, dat is de Illum collectie van Tribù. Functionaliteit staat bij deze collectie voorop, zonder comfort en klasse te verliezen. 

Productinformatie

De bijzonder vormgegeven rugleuning zorgt voor een uitnodigend uiterlijk en heerlijk zitcomfort. Aluminium in combinatie met Batyline, dat bekend staat om zijn UV-bestendigheid, blijvende hoge spanning en uitstekend comfort, maakt de Illum collectie een aanwinst in uw tuin.

Met de prachtig gebogen profielen die de slanke poten aanvullen wordt het ontwerp van de tafel puur en eenvoudig gehouden.  De tafels zijn er in verschillende maten, kleuren blad en in teak of aluminium frame. Wat speciaal is aan de Illum collectie is dat de tafels verkrijgbaar zijn in twee breedtes: de standaard 100 cm en een smallere versie van 71 cm, dit is een ideale oplossing voor kleinere terrassen en balkons.
De Illum adjustable lounger is een verstelbaar ligbed waarvan ook de zit mee verlaagt voor een heerlijke comfortabele lighouding. Het verstelmechanisme, een nieuw ontwikkeld pompsysteem, is netjes verborgen. Zonnen, lezen, gezellig babbelen, het was nog nooit zo eenvoudig en comfortabel! Het frame is gemaakt van gepoederlakt alumiunium en is zeer eenvoudig te onderhouden. De zitting uit Batyline garandeert een duurzame hoge spanning en een uitstekende bestendigheid tegen UV stralen, vlekken en schimmel.

Aluminium:

Teak:

Ceramic:

Afmetingen:

Armchair: 56 x 50 x 45/ 76 cm

Adjustable lounger: 200 x 70 x 39 cm

Bench: 212 x 43 x 45 cm
Zit in teak

De maten van de tafels zowel in alu als in teak, met een hoogte van 76 cm:
100 x 100 cm
152 x 100 cm
212 x 100 cm
267 x 100 cm

212 x 71 cm (smal)
267 x 71 cm (smal)

De counter height tables zijn in hoogte 93 cm, mogelijk met teak blad:  
152 x 100 cm
212 x 71 cm (smal)

Marc Merckx en Pieter Maes ontmoetten elkaar tijdens het ontwerpen van meubels bij Vincent Van Duysen Architects en ontdekten dat ze een gemeenschappelijk gevoel voor esthetiek en visie over design deelden. Marc Merckx werkte 15 jaar als design director en product designer voor Van Duysen, waar hij residentiële en commerciële projecten leidde en meubels ontwierp voor gerenommeerde internationale merken. Pieter Maes werd freelance ontwerper in 2006, na ervaring te hebben opgedaan in verschillende ontwerpstudio’s in Parijs, Amsterdam en Antwerpen, samen te werken met verschillende kunstenaars en ontwerpers op het gebied van meubeldesign en CGI-design. De ontwerpfilosofie van dit Belgische duo daagt het principe van reductie uit met lichte constructies en sterke materialen. De technische en proportionele aspecten worden minutieus ontwikkeld terwijl er wordt gewerkt met veel aandacht voor het huidige meesterschap.

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens