Tribù – Forum

Forum

Tribù

De Forum Lounger is gemaakt van een stabiele aluminium constructie, maar is toch licht, en biedt een uitstekend ligcomfort. Het frame is gepoedercoat voor een optimale roestbestendigheid en is beschikbaar in drie verschillende kleuren.  

Productinformatie

De Forum Lounger is gemaakt van een stabiele aluminium constructie, maar is toch licht, en biedt een uitstekend ligcomfort. Het frame is gepoedercoat voor een optimale roestbestendigheid en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De zitting is gemaakt Batyline dat bekend staat om zijn UV-bestendigheid, blijvende hoge spanning en uitstekend comfort. Tevens is het optioneel een ligbedkussen en/of hoofdsteun bij te bestellen. Daardoor zal uw comfort optimaal benut worden. 

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens