Tribù – Amanu

Amanu

Tribù

AMANU, de derde collectie van Yabu Pushelberg voor Tribù, is een tijdloze uitdrukking van dagelijkse vrijetijdsbesteding.
Om de kunst van het distilleren te vieren, werkten ontwerpers Yabu Pushelberg genereus met de tijd om Amanu te verfijnen tot zijn meest essentiële vorm, die zuiverheid en kalmte uitstraalde. 

Productinformatie

AMANU, de derde collectie van Yabu Pushelberg voor Tribù, is een tijdloze uitdrukking van dagelijkse vrijetijdsbesteding.
Om de kunst van het distilleren te vieren, werkten ontwerpers Yabu Pushelberg genereus met de tijd om Amanu te verfijnen tot zijn meest essentiële vorm, die zuiverheid en kalmte uitstraalde. De studio onderzocht de organische schoonheid en duurzaamheid van teak en maakte een dining table, dining chair en een lounge chair, gekenmerkt door royale proporties.

De eet- en loungestoelen uit de Amanu collectie zijn voorzien van geweven, op hennep gebaseerde Canax® sling-stoelen, opgehangen in het eenvoudige teakhouten frame, waardoor de illusie ontstaat van een zwevende stoel. De licht taps toelopende poten van de stoelen zorgen voor elegantie en gratie.

De Amanu eettafel straalt de notie van saamhorigheid uit. De brede, keramische tegels van de eettafel lijken te zweven op het discrete, maar stevige teakhouten frame, waardoor een opmerkelijke lichtheid ontstaat. De afgeronde randen van zowel de teakprofielen als de buitenste keramische tegels geven een zachte en harmonieuze uitstraling.  

Canax Linen

Ceramic Sabbia

Ceramic Scisto

Teak

Afmetingen:

De Dining Tables zijn er in een lengte van 290 cm en in een 350 cm.

Yabu Pushelberg, opgericht in 1980 door George Yabu en Glenn Pushelberg, is nu een van de meest erkende ontwerpbureaus ter wereld. De multidisciplinaire aanpak van het bedrijf is geëvolueerd om alle aspecten van design te omvatten, inclusief vele productsamenwerkingen; elke nieuwe onderneming weerspiegelt een bewerkte benadering die voortdurend verschuift tussen het rationele en het intuïtieve. George Yabu en Glenn Pushelberg, erkend als vernieuwers in de designindustrie, hebben talloze onderscheidingen verdiend voor hun werk en bijdrage aan internationale designexcellentie, waaronder hun benoeming tot Officers for the Order of Canada. Met studio’s in Toronto en New York en lopende projecten in meer dan zestien landen, blijft aandacht voor detail en een geest van verkenning een kenmerk van het bedrijf. 

Over Tribù

Tribù: high-end tuinmeubilair van Belgische makelij
Genieten van een glas wijn of lekker wegdromen in een goed boek: loungen is ontspannen. Met het high-end tuinmeubilair van Tribù kunt u eindeloos lang ontspannen. Tribù levert niet alleen meubels met een onnavolgbaar zitcomfort: de ontwerpen zijn een absolute lust voor het oog.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens