Traditional Teak – Victoria

Victoria

Traditional Teak

De Victoria collectie is gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.
Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

Optimaal zitgenot.

Productinformatie

De Victoria Recliner heeft een in 7 standen verstelbare rug, is volledig opvouwbaar en daardoor handig op te bergen. Door het gebruik van RVS beslag krijgt deze Recliner een moderne uitstraling. De royale zitting van de elegante Recliner is gemaakt van weerbestendig teakhout en volgt de lichaamslijn waar bij de zitting lichtjes naar achteren is verlaagd, wat de spieren aangenaam ontspant. De Victoria Recliner is ook verkrijgbaar met bijpassende kussens, zodat u heerlijk kunt wegdromen tijdens lange zomeravonden in uw tuin of terras.

Zowel de Victoria Folding Chair als de Folding Armchair hebben een handzaam formaat, zijn licht in gewicht, opvouwbaar en blijven ingeklapt zelfstandig staan. De rugleuning geeft comfortabele steun in de rug en bovendien is de zitting ergonomisch gevormd voor een beter comfort. De klapstoel heeft een tijdloos design en een natuurlijk warme uitstraling, waarmee hij uw buitenruimte stijlvol verrijkt.

De Victoria Stacking Chair is al jaren populair, een stijlvolle verschijning met elegant en vloeiend vormgegeven rug en zitting, voor een perfect zitcomfort. De bredere zitting, de hoge en licht gebogen rugleuning en de eveneens gebogen, bredere armleuningen bieden een eersteklas zitervaring.

Het klassieke ontwerp brengt romantische flair in uw tuin zonder ouderwets over te komen. Afgeronde vormen bieden een ergonomisch zitgevoel in evenwicht met rechte lijnen.

De Victoria Bench is elegant en klassiek vormgegeven en nodigt uit om comfortabel te vertoeven in eigen tuin.

Door het prachtige design, de golvende armleuningen en ergonomisch gevormde rug- en zitgedeelte is de Victoria Bench een blijvende schoonheid.

Met zijn warme en elegante uitstraling verspreidt de bank een landelijke sfeer.

De Victoria Deckchair is gemaakt van hoogwaardig teakhout en combineert klassiek design met functionaliteit. De ergonomisch gevormde zitting en rugleuning zorgen voor een elegant vloeiend zitcomfort. Als extra kan de voetsteun worden neergeklapt of verwijderd, verder is de rugleuning van de Deckchair in verschillende standen verstelbaar, afhankelijk van uw behoeften. De Deckchair is optioneel verkrijgbaar met wielen.
Bijpassende kussens in diverse Sunbrella stoffen en kleuren zorgen voor extra comfort en accenten. Of u nu ontspannen plaatsneemt om een goed boek te lezen of achteroverleunt in de zomerzon, het is aan u.

De Victoria collectie is gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.
Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

Teak

Afmetingen:

Recliner: 61 x 68 x 114 cm

Folding Armchair: 61 x 63 x 95 cm

Folding Chair: 43 x 62 x 90 cm

Stacking Chair: 63 x 60 x 90 cm

Deckchair: 62 x 150 x 96 cm

Bench 125: 125 x 65 x 94 cm
Bench 155: 155 x 65 x 94 cm
Bench 185: 185 x 65 x 94 cm
Bench 215: 215 x 65 x 94 cm

Gewicht:

Recliner: 13 kg

Folding Armchair: 9 kg

Folding Chair: 8 kg

Stacking Chair: 12 kg

Deckchair: 21 kg

Bench 125: 22 kg
Bench 155: 28 kg
Bench 185: 34 kg
Bench 215: 40 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens