Traditional Teak – Sienna

Sienna

Traditional Teak

De Sienna Beach Chair belooft maximaal comfort dankzij de ergonomisch gevormde zitting en rugleuning. De individuele teakhouten latten welke gezamenlijk de zitting en rugleuning vormen, zijn geprofileerd volgens de contouren van het lichaam. Deze stoel zal snel favoriet worden in elke tuin of terras.

Uniek in zijn soort

Productinformatie

De Sienna Beach Chair belooft maximaal comfort dankzij de ergonomisch gevormde zitting en rugleuning. De individuele teakhouten latten welke gezamenlijk de zitting en rugleuning vormen, zijn geprofileerd volgens de contouren van het lichaam. Deze stoel zal snel favoriet worden in elke tuin of terras. Hier kan in worden genoten van de eerste zonnestralen ’s morgens en de laatste uren zon in de vond.

Brede armleuningen ondersteunen bovendien het zitcomfort en dienen als plek om persoonlijke spullen, zoals een spannend boek, de smartphone of een kopje koffie op neer te zetten…

Een bijpassende Footstool en special ontworpen kussen verkrijgbaar in diverse Sunbrella © stoffen verhogen het zitcomfort van de Sienna Beach Chair en voegen naar wens kleurrijke accenten toe.

De Sienna Footstool is speciaal ontworpen om de Sienna Beach Chair aan te vullen, voor een nog groter zitcomfort. De ergonomische aflopende vorm van deze Footstool, zorgen ervoor dat u uw benen optimaal kunt ontspannen.

De populaire Sienna Beach Chair (Adirondack) is ook verkrijgbaar in een mosaic-teak uitvoering. Milieubewust, duurzaam en een “uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”. De elegante lijnen van de Sienna Beach Chair zorgen voor extra comfort in combinatie met een bijpassend kussen, welke optioneel verkrijgbaar is in verschillende Sunbrella designs.

Traditional Teak is ervan overtuigd dat goed doordachte, met respect voor mens en natuur geproduceerde producten, een leven lang mooi zijn.

Het Mosaic-teak is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde blokjes A-kwaliteit teak die op ambachtelijke wijze worden verwerkt waardoor het unieke silhouet van mosaic-teak wordt gecreëerd. Mosaic teak wordt gemaakt met oog voor detail en liefde voor de natuur en is net als conventioneel teakhout uiterst weerbestendig, maar in vergelijking daarmee veel duurzamer. Een innovatieve combinatie uit blokjes geselecteerd teakhout, machinaal bewerkt en met hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm, daardoor supersterk, dit alles in overeenstemming met de reeds bekende kwaliteitsnormen van Traditional Teak.
Bovendien geeft mosaic-teak door de natuurlijke verschillen in nerf en kleur de Sienna Beach Chairs een heel bijzonder karakter.

Teak

Opties zijn Teak of Mosaic Teak

Afmetingen:

Beach Chair: 75 x 92 x 88 cm

Footstool: 54 x 51 x 34 cm

2-Seater: 131 x 97 x 88 cm

Gewicht:

Beach Chair: 15 kg

Footstool: 6 kg

2-Seater: 30 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens