Traditional Teak – Side Tables

Side Tables

Traditional Teak

Alle Side Tables zijn gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.
Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden. 

Praktisch en overal inzetbaar

Productinformatie

Alle Side Tables zijn gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.
Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

De Manon Side Tables zijn multifunctioneel en kunnen dankzij het strakke design, op vele manieren worden gecombineerd in de tuin, op het terras of balkon. De kleinere tafels overtuigen door de veelzijdigheid, als groep “genest” in de tuin of individueel op het balkon of terras. De Manon Tafels zijn beschikbaar in diverse afmetingen en speciaal ontworpen om zich aan te passen aan een ieders wensen. De grotere tafel van Ø 70 cm of de ellips vorm (100x70cm) zijn dan weer uitermate geschikt als koffie tafel bij een loungeset.

Klein maar fijn

Waarin een kleine tafel groot kan zijn, dat is de Sisi Side Table: overal inzetbaar, multifunctioneel, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen. Dankzij het eenvoudige ontwerp past dit tafeltje bij vele stijlen, van klassiek tot romantisch tot minimalistisch en rustiek.

Waar een kleine tafel groot in kan zijn.

De Lilly Side Tables zijn multifunctionele, lichtgewicht tafels die volledig inklapbaar zijn en zowel in een vierkante als ronde vorm verkrijgbaar. De Lilly Folding Side Tables zijn tijdloos en eenvoudig op te klappen en op te bergen.

Met een hoge vraag naar duurzaamheid en comfort, weet de opvouwbare Lilly bijzet tafel design en functionaliteit harmonieus te combineren.

Het van nature edele charisma van het hoogwaardige teakhout komt in elke omgeving prachtig tot zijn recht.

Dankzij zijn afmetingen en gewicht kunnen ze flexibel in de tuin, op de boot of op het balkon worden geplaatst. Het tafelblad is versierd met lineair gerangschikte kleine vierkantjes waardoor regenwater kan weglopen en waterverzadiging wordt voorkomen. De Lilly Foldable Side Table is eigenlijk onmisbaar in elke tuin.

Praktisch en overal inzetbaar

De Serving Tray, gecombineerd met de Serving Tray Standaard is multifunctioneel. De Serving Tray is zowel praktisch als dienblad of als charmante bijzettafel te gebruiken. En zo een mooi accessoire voor op het balkon, terras of in de tuin. 
Het dienblad is verkrijgbaar in 2 afmetingen: 45 x 30 cm (Small) en 61 x 45 cm (Large). De bijpassende standaard kan gebruikt worden in combinatie met het dienblad in beide afmetingen.

Praktisch ontwerp met klassieke inslag.

Teak

Afmetingen:

Manon 35: Ø35 x H 38 cm
Manon 40: Ø40 x H 40 cm
Manon 45: Ø45 x H 43 cm
Manon 70: Ø70 x H 45 cm
Manon Elips: 100 x 70 x 37 cm

Sisi 40: 40 x 40 x 42 cm
Sisi 50: 50 x 50 x 42 cm

Lily Square: 52 x 52 x 42 cm
Lily Round: Ø62 x H42 cm

Serving Tray (tray): 45 x 30 x 8 cm
Serving Tray (tray): 61 x 45 x 9 cm
Serving Tray (stand): 40/52 x 42/70 x 70/61 cm

Gewicht:

Manon 35: 2,5 kg
Manon 40: 3 kg
Manon 45: 4 kg
Manon 70: 7 kg
Manon Elips: 10 kg

Sisi 40: 7 kg
Sisi 50: 9 kg

Lily Square: 6 kg
Lily Round: 5 kg

Serving Tray (tray): 1 kg
Serving Tray (tray): 2 kg
Serving Tray (stand): 2 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens