Traditional Teak – Noah

Noah

Traditional Teak

De Noah collectie is een prachtige combinatie van teakhout en Batyline. De serie is niet alleen modern vormgegeven, maar ook uiterst comfortabel. De Noah collectie is beschikbaar in de kleuren zwart, taupe en wit. De Noah collectie is in deze combinatie bestand tegen alle uitdagingen van zon, regen of vorst en zijn uiterst gemakkelijk te onderhouden.

Comfortabel zoals comfortabel bedoeld is…

Productinformatie

De Noah collectie is een prachtige combinatie van teakhout en Batyline. De serie is niet alleen modern vormgegeven, maar ook uiterst comfortabel. De Noah collectie is beschikbaar in de kleuren zwart, taupe en wit. De Noah collectie is in deze combinatie bestand tegen alle uitdagingen van zon, regen of vorst en zijn uiterst gemakkelijk te onderhouden.

Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal in dezelfde kleur als de Batyline® bespanning. Het Batyline® is een scheurvast, UV-bestendig, waterafstotend polymeerweefsel dat ook bijzonder gemakkelijk is te onderhouden.
Naast een modern design wordt ook veel waarde gehecht aan geselecteerde materialen en hoogwaardige afwerking. Het gebruikte teakhout is dan ook afkomstig van duurzaam beheerde FSC-plantages, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.

De Noah Stacking Chair is een mooi item en dankzij een strak frame van warm teakhout in combinatie met een vloeiende zitting van Batyline® past hij harmonieus in elke buitenruimte. De Stacking Chairs zijn bijzonder licht in gewicht (7kg) en stapelbaar tot 6 stoelen.
De royale zitbreedte, de armleuningen en de licht aflopende rugleuning zorgen voor een aangenaam zitcomfort en nodigen uit tot ontspannende momenten in uw eigen tuin. Heldere lijnen zorgen ervoor dat de Noah stapelstoel zijn elegante, tijdloze uitstraling behoud.

De populaire Noah serie is uitgebreid met de elegante lounge chair, welke u kunt aanvullen met de op de lounge chair afgestemde Noah Footstool.
De lounge chair met Footstool nodigen u uit om volledig tot rust te komen in uw tuin of op het terras.

De flexibele Noah Lounger heeft een rug gedeelte met vier verschillende standen waardoor u heerlijk kunt liggen, achterover leunen of rechtop kunt zitten.
Mede door het lichte gewicht (25kg) en de ingelaten wielen is de Noah Lounger gemakkelijk te verplaatsen in de tuin of op het terras hiermee kunt u eenvoudig de koers van de zon volgen.
Alhoewel u op de Noah Lounger ook zonder kussen comfortabel ligt, zijn er voor nog meer comfort 3 modellen bijpassende kussens beschikbaar. Met de Noah Lounger brengt u niet alleen ontspanning, maar ook pure luxe in uw tuin.

Teak

Batyline (Black of Taupe)

Afmetingen:

Stacking Chair: 60 x 56 x 88 cm

Lounge Chair: 66 x 62 x 76 cm

Footstool: 47 x 50 x 33 cm

Lounger: 211 x 65 x 35 cm

Gewicht:

Stacking Chair: 7 kg

Lounge Chair: 10 kg

Footstool: 7 kg

Lounger: 23 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens