Traditional Teak – Luna

Luna

Traditional Teak

De keuze van de tafelpoten, massief teakhout of in aluminium (wit of antraciet) is bepalend voor het uiterlijk van de Luna Tables, zodat niets een gezellige BBQ avond met vrienden en familie in de weg staat. In combinatie met de gelijknamige Luna Backless Bench ontstaat een gezellige zithoek op het terras of in de tuin. Neem plaats, leun achterover en geniet van het moment in goed gezelschap.

Elegant stijlvol

Productinformatie

De keuze van de tafelpoten, massief teakhout of in aluminium (wit of antraciet) is bepalend voor het uiterlijk van de Luna Tables, zodat niets een gezellige BBQ avond met vrienden en familie in de weg staat.
In combinatie met de gelijknamige Luna Backless Bench ontstaat een gezellige zithoek op het terras of in de tuin. De in hoogte verstelbare meubeldoppen onder de tafelpoten zorgen ervoor dat de tafel ook op een oneffen ondergrond stevig staat.
Het modern vormgegeven tafelblad van de Luna Table bestaat uit dicht tegen elkaar geplaatste massieve teakhouten latten en wordt ondersteund door vier licht uitlopende tafelpoten. Er is een keuze uit een modernere uitstraling met spannend contrast door het teak tafelblad te combineren met aluminium tafelpoten in white of anthracite of te kiezen voor een warme, natuurlijke uitstraling met de teakhouten tafelpoten.

Neem plaats, leun achterover en geniet van het moment in goed gezelschap.

De Luna Backless Bench geeft met zijn elegante vorm en karakteristieke, licht uitlopende poten een exclusieve zomerse flair aan de tuin en het terras.
De zitting bestaat uit omlijste latten, die aan de rand licht afgeschuind zijn, voor een optische lichtheid. Het massieve teakhout en het doordachte ontwerp geven de rugloze bank toch de nodige stabiliteit, zelfs op het gazon of op een grind ondergrond.
Voor de Luna Backless Bench zijn er speciaal ontworpen kussens in Sunbrella stoffen en kleuren om het zitcomfort te verhogen.

Dankzij de warme kleur en de levendige houtnerf past de Luna Lounger harmonieus in de natuurlijke omgeving in de tuin of op het terras.
Een helder, modern design, weerbestendige materialen en een hoogwaardige afwerking garanderen een lange levensduur van dit teakhouten ligbed. De Luna Lounger is voorzien van wielen zodat het makkelijk te verplaatsen is.
Een mooie aanvulling naast deze uiterst comfortabele lounger is de gelijknamige bijzettafel Luna om persoonlijke spullen en koele drankjes binnen handbereik te hebben.

De Luna Side Table is met zijn handige formaat van 50 x 50 cm overal inzetbaar. Net als bij de Luna Tables zijn de tafelpoten schuin gepositioneerd voor een solide look.

De Luna collectie is gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.

Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

Teak

Afmetingen:

Lounger: 69 x 197 x 31 cm

Side Table: 50 x 50 x 41 cm

Backless Bench 90: 90 x 38 x 45 cm

Backless Bench 202: 202 x 38 x 45 cm

Table 90: 90 x 90 x 76 cm

Table 120: 120 x 120 x 76 cm

Table 217: 217 x 90 x 76 cm

Gewicht:

Lounger: 12 kg

Side Table: 6 kg

Backless Bench 90: 9 kg

Backless Bench 202: 14 kg

Table 90: 14 kg

Table 120: 24 kg

Table 217: 31 kg

 

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens