Traditional Teak – Leah

Leah

Traditional Teak

De Leah Lounger is een zeer compleet ligbed. Het ontwerp van de Leah Lounger combineert comfort en elegantie en biedt ontspanning ten top.

Comfortabele elegantie

Productinformatie

De Leah Lounger is een zeer compleet ligbed. Het ontwerp van de Leah Lounger combineert comfort en elegantie en biedt ontspanning ten top.

Het luxueuze ligbed heeft een verstelbare rugleuning, een verstelbare beensteun voor maximaal ligcomfort, opklapbare armleuningen en twee uitschuifbare tafeltjes aan elke zijde die kunnen worden gebruikt als plek voor een boek of een drankje. De Leah lounger is een echte topper voor terras of tuin, door de 2 wielen is het ligbed gemakkelijk te verplaatsen, wanneer de zon ’s avonds wat lager staat.

Bijpassende kussens in diverse Sunbrella stoffen en kleuren zorgen voor extra comfort en accenten. Of u nu ontspannen plaatsneemt om een goed boek te lezen of achterover leunt in de zomerzon, het is aan u.

De Leah collectie is gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.
Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

Teak

Afmetingen:

Lounger: 64 x 207 x 31 cm

Gewicht:

Lounger: 35 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens