Traditional Teak – Grace

Grace

Traditional Teak

Bij het zien van de Grace collectie is het eerste wat in het oog springt het unieke lijnenspel, een tijdloos design voor tuin en terras.
Gemaakt van massief teakhout, is de Grace collectie bijzonder stabiel en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Teakhouten meubelen zijn een aankoop voor het leven. 

Uniek lijnenspel

Productinformatie

Bij het zien van de Grace collectie is het eerste wat in het oog springt het unieke lijnenspel, een tijdloos design voor tuin en terras.
Gemaakt van massief teakhout, is de Grace collectie bijzonder stabiel en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Teakhouten meubelen zijn een aankoop voor het leven. Na verloop van tijd vormt zich een zilvergrijs patina, die geliefd is bij veel outdoor-liefhebbers. Als u echter de natuurlijke kleur wilt behouden, is een regelmatige behandeling met verzorgingsproducten aan te bevelen.
Traditional Teak gebruikt uitsluitend gecertificeerd hout uit ecologisch verantwoord beheerde bossen en plantages voor de massief houten tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

De Grace Stacking Chair heeft een hoogwaardige afwerking en is uiterst comfortabel dankzij de brede zitting, de licht gebogen rug en armleuningen, perfect voor talloze uren buiten. Het bijpassende zitkussen verhoogt het comfort van de teakhouten Stacking Chair nog verder.

Het op maat gemaakte kussen van Sunbrella zorgt voor net dat extra beetje comfort en gezelligheid. De stoffen van Sunbrella zijn beproefde, milieuvriendelijke outdoorstoffen die aangenaam zacht aanvoelen.  De gepatenteerde impregneren maakt het kussen schimmelbestendig vuil en waterafstotend, bovendien is de stof gemakkelijk om schoon te maken.

Naast de functionele voordelen verliest de designer ook de schoonheid van de Grace Stacking Chair niet uit het oog, heldere lijnen en welgevormde rondingen benadrukken de tijdloze uitstraling van de stapelstoel van het natuurlijk gevormde teakhout.
In het najaar/winter kunnen meerdere stoelen op elkaar worden gestapeld en zo plaats besparend worden opgeborgen in uw schuur of onder een afdak.

De tijdloos mooie massief teakhouten Grace Table nodigt uit tot gezellig samenzitten met familie en vrienden, ook in een grote groep, want met zijn afmetingen van 2,40 tot 3 meter lang biedt de tafel comfortabel plaats aan 6 – 8 personen. Het moderne, lineaire ontwerp, de aangenaam natuurlijke kleur en de warme uitstraling van teakhout maken van deze massief houten tafel een tijdloos sieraad in uw tuin.

Teak

Afmetingen:

Stacking Chair: 58 x 61 x 83 cm

Table 240: 240 x 100 x 76 cm

Table 300: 300 x 100 x 76 cm

Gewicht:

Stacking Chair: 8 kg

Table 240: 62 kg

Table 300: 76 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens