Traditional Teak – Diana

Diana

Traditional Teak

De moderne ronde Diana Table is verkrijgbaar in 3 afmetingen, de keuze uit teakhouten of mosaic-teakhouten blad en wordt ondersteund door vier schuin geplaatste tafelpoten, waarbij de keuze uit massief teakhouten tafelpoten voor een warme natuurlijke uitstraling of aluminium tafelpoten in de kleur anthracite of white voor een modern contract met het teakhout. 

Onmisbaar in elke tuin

Productinformatie

De moderne ronde Diana Table is verkrijgbaar in 3 afmetingen, de keuze uit teakhouten of mosaic-teakhouten blad en wordt ondersteund door vier schuin geplaatste tafelpoten, waarbij de keuze uit massief teakhouten tafelpoten voor een warme natuurlijke uitstraling of aluminium tafelpoten in de kleur anthracite of white voor een modern contract met het teakhout.

Het tafelblad van de Diana Table is verkrijgbaar in 95, 125 en 145 cm rond en bestaat uit afzonderlijke teakhouten latten die in de vorm van een achthoek zijn gerangschikt en omlijst en afgewerkt met een extra afgeschuinde teak lat. 
In de tuin of op het terras met de Diana Table staat niets een gezellig samenzijn in de weg.

Traditional Teak is ervan overtuigd dat goed doordachte, met respect voor mens en natuur geproduceerde producten, een leven lang mooi zijn.

De Mosaic-teak tafels zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde blokjes A-kwaliteit teak die op ambachtelijke wijze worden verwerkt waardoor het unieke silhouet van mosaic-teak wordt gecreëerd. Mosaic teak wordt gemaakt met oog voor detail en liefde voor de natuur en is net als conventioneel teakhout uiterst weerbestendig, maar in vergelijking daarmee veel duurzamer. Een innovatieve combinatie uit blokjes geselecteerd teakhout, machinaal bewerkt en met hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm, daardoor supersterk, dit alles in overeenstemming met de reeds bekende kwaliteitsnormen van Traditional Teak.
Bovendien geeft mosaic-teak door de natuurlijke verschillen in nerf en kleur de tafels een heel bijzonder karakter.

De Diana mosaic-teak Side en Coffee Tables met afschuinende poten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde blokjes A-kwaliteit teak die op ambachtelijke wijze worden verwerkt waardoor het unieke silhouet van mosaic-teak wordt gecreëerd, dit met oog voor detail en liefde voor de natuur mosaic-teak is net als conventioneel teakhout uiterst weerbestendig, maar in vergelijking daarmee veel duurzamer.
Bovendien geeft mozaïek-teak door de natuurlijke verschillen in nerf en kleur de bijzettafel een heel bijzonder karakter.

Deze bijzettafels die naast duurzaam ook uiterst nuttig zijn op het terras en in de tuin zien er bovendien tijdloos mooi uit.
De Diana Side en Coffee Tables zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen en hoogtes.

De Diana collectie is gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.

Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.
Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

Teak

Afmetingen:

Table 95: Ø95 x H76 cm

Table 125: Ø125 x H76 cm

Table 145: Ø145 x H76 cm

Coffee Table: Ø80 x H44 cm

Side Table: Ø50 x H36 cm

Gewicht:

Table 95: 15 kg

Table 125: 24 kg

Table 145: 30 kg

Coffee Table: 9,5 kg

Side Table: 5 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens