Traditional Teak – Carmen

Carmen

Traditional Teak

De Carmen collectie is geïnspireerd door een ruim 300 jaar oud Scandinavisch design.
De Carmen dining chair dankt zijn contouren en het zachte effect dat deze creëren vooral aan de afgeronde hoeken en randen.
Het ontwerp van de Carmen Table met zijn unieke tafelpoten biedt ongehinderd beenruimte aan alle zijden van deze ronde tafel.

Interessante gesprekken aan deze ronde tafel.

Productinformatie

De Carmen collectie is geïnspireerd door een ruim 300 jaar oud Scandinavisch design. De Carmen dining chair en ronde tafels zijn gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer. Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon. Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

De Carmen dining chair dankt zijn contouren en het zachte effect dat deze creëren vooral aan de afgeronde hoeken en randen. De organische overgang van rug naar de stoelpoten bepalen in belangrijke mate het uiterlijk van de dining chair.
De zitting is gemaakt van Danish cord (HDPE), hand gemaakt vlechtwerk dat de tijd doorstaat in termen van zowel kracht als stijl in combinatie met een aangename feeling.
De Carmen dining chair wordt geleverd inclusief een uiterst comfortabel zitkussen in de kleur champagne.

Het ontwerp van de Carmen Table met zijn unieke tafelpoten biedt ongehinderd beenruimte aan alle zijden van deze ronde tafel. De plaatsing van de poten zorgt voor de elegante en evenwichtige uitstraling van de Carmen Table. Dankzij de vloeiende vormen kan de tafel moeiteloos worden gecombineerd met elke stoel.
De Carmen table is leverbaar in 2 afmetingen: Ø 132 en Ø 150 cm.

Interessante gesprekken aan deze ronde tafel.

Teak

Natural Danisch Cord

Afmetingen:

Table 132: Ø132 x h74 cm
Table 150: Ø150 x h74 cm

Dining Chair: 59 x 60 x 80 cm

Gewicht:

Table 132: 35 kg
Table 150: 45 kg

Dining Chair: 7 kg

 

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens