Traditional Teak – Alexia

Alexia

Traditional Teak

De Alexia collectie, bestaande uit een Recliner, Folding Armchair en Folding Table, met de golvende en ergonimosche vormen geven de collectie een moderne uitstraling. Deze lichtgewicht collectie is volledig opklapbaar en blijft ingeklapt zelfstandig staan. Leun achterover en geniet van mooie momenten met familie en vrienden in de tuin of op het terras.

Compleet opvouwbaar 

Productinformatie

De Alexia Recliner met zijn kenmerkende hoge rugleuning is in 7 standen verstelbaar, volledig opvouwbaar en daardoor handig op te bergen. Dankzij de doordachte details overtuigt de stoel met het hoogste comfort. De golvende ergonomisch gevormde zitting van teakhout en het gebruik van RVS beslag geven deze recliner een moderne uitstraling.

Achteroverleunend tegen de aangenaam hoge rugleuning biedt hij een uitermate ontspannen zit en met een bijpassend kussen wordt het zitcomfort verder verhoogt en kan naar wens kleurrijke accenten toegevoegd worden.

De golvende en ergonomische vormen van de Alexia Folding Armchair zijn een garantie voor extra zitcomfort. De lichtgewicht stoel is volledig opklapbaar en blijft ingeklapt zelfstandig staan.
De schoonheid van deze stijlvolle klapstoel zit hem in de details. De schouderhoge rugleuning is net zo ergonomisch gevormd als de brede zitting en de roestvrijstalen verbindingsdelen, zoals scharnieren, bouten en moeren zijn bestand tegen de hoogste belasting en vormen een optimaal samenspel met het teakhout.

Leun achterover en geniet van mooie momenten met familie en vrienden in de tuin of op het terras.

De Alexia Folding Table is een veelzijdige, praktische, stabiele en eenvoudig op te klappen tafel. De tafel is in 4 maten beschikbaar en is in de tuin, maar ook op balkons en terrassen een stijlvolle blikvanger. Deze opvouwbare tafel is volledig inklapbaar, waarna hij zelfstandig blijft staan, hierdoor is de tafel ruimtebesparend op te bergen. De tafel is verkrijgbaar in 4 maten 70 x 70 cm, 80 x 80 cm, 110 x 70 en 130 x 75 cm.

De Alexia collectie is gemaakt van het allerbeste gecertificeerde (plantage) teakhout, geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.

Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat en bij uitstek geschikt voor in uw tuin of op uw balkon.

Na verloop van tijd, ontwikkeld teak een zilvergrijs, natuurlijk patina dat het hout zelfbescherming biedt tegen de weersinvloeden.

Teak

Afmetingen:

Recliner: 61 x 68 x 114 cm

Folding Armchair: 63 x 59 x 90 cm

Folding Table 00: 70 x 70 x 74 cm
Folding Table 01: 130 x 75 x 74 cm
Folding Table 02: 80 x 80 x 74 cm
Folding Table 03: 110 x 70 x 74 cm

Gewicht:

Recliner: 11 kg

Folding Armchair: 9 kg

Folding Table 00: 7 kg
Folding Table 01: 15 kg
Folding Table 02: 9 kg
Folding Table 03: 12 kg

 

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens