Traditional Teak – Alexandra

Alexandra

Traditional Teak

De Alexandra collectie is een Deckchair waarvan het ontwerp geïnspireerd is door het eeuwenoud gebruik op luxe cruiseschepen. Met de ergonomisch gevormde zit en rug volgen die het lichaam en nodigen uit tot volledige ontspanning.

Verstelbare deckchair in massief teak

Productinformatie

De Alexandra collectie is een Deckchair waarvan het ontwerp geïnspireerd is door het eeuwenoud gebruik op luxe cruiseschepen. Met de ergonomisch gevormde zit en rug volgen die het lichaam en nodigen uit tot volledige ontspanning.

De tijdloze Alexandra Deckchair is gemaakt van hoogwaardig plantage teakhout en afgewerkt met RVS beslag, deze materiaalmix zorgt voor een lange levensduur en een moderne uitstraling. Het beslag van RVS is duurzaam en geeft de Deckchair een strakke look. Het gecertificeerde (plantage) teakhout wordt geoogst volgens de geldende normen op het gebied van verantwoord bosbeheer.
Teakhout is weerbestendig en duurzaam, zelfs in onbehandelde staat. Door natuurlijk verloop vormt het hout in de loop der tijd een mooie zilvergrijze patina.  De roestvrijstalen verbindingsdelen zijn bestand tegen de hoogste belasting en vormen een optimaal samenspel met het teakhout.

De rugleuning is verstelbaar in vier verschillende comfortabele posities, terwijl de armleuningen voor extra comfort zorgen. Het opvouwen van de Alexandra Deckchair gaat snel en gemakkelijk. Als extra kan de voetensteun met een paar handbewegingen worden opgeklapt of verwijderd, hierdoor transformeert de Deckchair tot een compactere ligstoel.
Bijpassende kussens in diverse Sunbrella stoffen en kleuren zorgen voor extra comfort en accenten.

Of u nu ontspannen plaatsneemt om een goed boek te lezen of geniet in de zomerzon, u mag het zelf weten.

Teak

Afmetingen:

Deckchair: 170 x 60 x 95 cm

Gewicht:

Deckchair: 15 kg

Traditional Teak

Over Traditional Teak

Traditional Teak, heeft in de afgelopen jaren een mooi assortiment tuinmeubelen samengesteld, variërend van traditioneel, klassiek tot hedendaags en tijdloos.

Traditional Teak ontwerpt hoogwaardige tuinmeubelen en gebruikt daarvoor uitsluitend het beste teakhout. Doordat Traditional Teak zelf verantwoordelijk is voor het fabriceren van de meubelen staan ze persoonlijk garant voor de kwaliteit en het afwerkingsniveau.

Door de samenwerking met gecertificeerde partners kan Traditional Teak duurzaamheid waarborgen. Ondanks de concurrerende prijzen worden er geen concessies gedaan betreft comfort, duurzaamheid en levensduur. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens