Tapijt

Tapijt

Van Besouw, Desso, Belakos, Tretford, Best Wool, JABO

Tapijt: sfeervol en lekker zacht!

Van der Poel Home Textiel is dé specialist op het gebied van tapijt in Zeeland. Zo leveren wij al sinds 1986 allerlei soorten tapijten, van kamerbreed tot aan karpetten.

Tapijt als vloerbedekking, vanouds al populair. Het is lekker zacht aan de voeten, en bovendien super sfeervol! Natuurlijk biedt tapijt ook een hoop comfort en heeft het een luxe uitstraling. Kamerbreed of als vloerkleed, hoog- of laagpolig, het is allemaal mogelijk. Bij Van der Poel Home Textiel werken we met enkele hoogwaardige tapijtproducenten zoals Van Besouw, JAB Anstoetz, Desso, Belakos, Tretford en Best Wool Carpets.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het leggen van tapijt, op verschillende methoden. Dit doen wij met onze eigen vakmensen, zodat wij zeker weten dat uw tapijt op vakkundige wijze wordt gelegd. Als dé tapijt specialist van Zeeland, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze winkel te Heinkenszand!

Tapijt
Kamerbreed tapijt
Vloerkleed - Karpet
Vloerkleden

Productinformatie

Kamerbreed tapijt

Tapijt is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo ook kamerbreed, dat houdt in 4- of 5 meter breed. Binnen ons tapijten assortiment vindt u allerlei soorten tapijt. Hoogpolig tapijt, laagpolig, bouclé’s of velours; voor ieder wat wils. Tapijt is bijvoorbeeld erg comfortabel op de slaapkamer, maar ook in kasten, op de overloop en op de trap is tapijt een veel voorkomende soort vloerbedekking. Tapijt is namelijk stevig, heeft een luxe uitstraling en is bovenal natuurlijk lekker zacht aan de voeten! Tapijt wordt vaak verwerkt op ondertapijt. Dit zorgt voor meer comfort en is dan ook zeer aan te raden.

Vloerkleden

Vloerkleden, of karpetten, ziet men steeds vaker terugkomen in interieurs. Vaak is dit in combinatie met een PVC-vloer, of andere soort harde vloer. Tapijt brengt namelijk sfeer en comfort, wat door middel van een karpet makkelijk kan worden toegevoegd aan uw woning. Een vloerkleed is geheel door u zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit vele soorten tapijt, met daarin onderscheid in materiaal, kwaliteit, samenstelling en afwerking. Uiteraard, in de gewenste afmeting en vorm. Van een eenvoudig vloerkleed tot een dik, luxe karpet, het is allemaal mogelijk. U kunt zelfs uw vloerkleed laten bedrukken, zo heeft u pas echt een vloerkleed op maat

Tapijttegels

Naast vloerkleden en kamerbrede tapijten, kunt u ook kiezen voor tapijttegels. Tapijttegels zijn vaak van wat laagpoliger tapijt, maar zijn erg stevig en makkelijk in gebruik. Projectmatig bijvoorbeeld zeer interessant voor bedrijfsruimtes zoals kantoren, gangen en vergaderruimtes. Tapijttegels helpen de akoestiek in ruimtes te verbeteren en sommige tegels hebben zelfs een goede invloed op de luchtkwaliteit in de ruimte! De Airmaster van Desso is hier zelfs speciaal voor ontwikkeld!

Trap stofferen?

Ook dat kan met tapijt! Tapijt is hiervoor zelfs uitermate geschikt. Comfortabel en bovendien glijdt u op tapijt ook niet zomaar uit. Vele tapijten zijn geschikt om de trap mee te stofferen. Echter is het aanbrengen van de vloerbedekking op de trap nog niet zo eenvoudig. Hiervoor hebben wij gelukkig onze eigen vakmensen in dienst. Zo weet u  zeker dat uw trap vakkundig wordt gestoffeerd! Een eenvoudiger alternatief is een traploper.

Tretford

Tretford tapijt is wereldwijd een zeer bekend tapijtmerk. De tapijten van Tretford zijn gemaakt met Kasjmier geitenhaar en geschikt voor zowel projectmatig-, als huiselijk gebruik. Zelfs op trappen kan Tretford tapijt verwerkt worden! Geheel bekleed, of met een traploper op maat. Tretford tapijten zijn tijdloos en bovendien van zeer hoge kwaliteit. Het tapijt is zeer sterk, duurzaam, geluidsdempend en zorgt zelfs voor een gezonder leefklimaat. Het Duitse merk zet hier dan ook sterk op in. ‘De natuur aan je voeten’, zoals Tretford zelf zegt. Kom de mogelijkheden in kleuren en toepassingen ontdekken, bij Van der Poel Home Textiel!

Van der Poel Home Textiel: Dé tapijt specialist in Zeeland!

Bij Van der Poel Home Textiel zijn wij al sinds 1986 gespecialiseerd in het adviseren en verwerken van tapijt, zowel kamerbreed als op het gebied van vloerkleden en karpetten.

Onze winkel is gevestigd in Heinkenszand, centraal gelegen in Zeeland. Hierdoor zijn wij zeer eenvoudig en snel te bereiken via de A58, vanuit de regio’s Walcheren, Middelburg, Goes, Vlissingen en Zierikzee. Een bezoek aan onze showroom mag dan ook niet ontbreken, als u op zoek bent naar een hoogwaardig (gelegd) tapijt! Graag tot ziens, bij Van der Poel Home Textiel!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl