OFYR Storage Inserts Pro

Storage Inserts Pro

OFYR

Creëer een stijlvolle OFYR buitenkeuken met deze Storage Inserts Pro. Ideaal om zaken in op te bergen. Heel handig zijn deze Storage Inserts Pro. Hiermee transformeert u de opslagruimte van uw kooktoestellen in een complete open of gesloten kast, waar de accessoires of andere zaken in opgeborgen kunnen worden.

Productinformatie

Ook creëren deze teakhouten inserts extra stijl aan uw OFYR kooktoestel. De Insert Small (met of zonder deurtje) is bedoeld voor de OFYR Mise en Place Table PRO 65 toestellen en de OFYR Kamado Table PRO 65 toestellen, de Insert Medium is bedoeld voor de OFYR Island PRO 100 kooktoestellen en de Insert Large (met of zonder deurtjes) is bedoeld voor de OFYR Mise en Place Table PRO 135 en de OFYR Kamado Table PRO 135 toestellen.

OFYR Storage Inserts Pro zijn gemaakt van teakhout. 

Small voor Table Pro 65 toestellen.
Medium voor Island Pro 100 toestellen.
Large voor Table Pro 135 toestellen.

Over OFYR

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens