Sparta Matras Kreamat

Sparta

Kreamat

Ontdek de Sparta-matras van Kreamat, een premium kwaliteitsproduct, samengesteld uit zeven comfortzones van thermisch gehard Zweedse pocketveren. De superieure kwaliteit van deze matras garandeert duurzaamheid en optimaal comfort in alle slaapposities.

De Latex+ laag aan zowel de boven- als de onderzijde van de matraskern is een van de meest innovatieve kenmerken van de Kreamat Sparta-matras. Met zijn topeigenschappen, zoals hoge elasticiteit en weerstand, zorgt de Latex+ voor verbeterde ondersteuning en verhoogd comfort.

Aangepast aan ieders persoonlijke voorkeur, biedt de Kreamat Sparta-matras vier verschillende hardheidsniveaus: soft, medium, firm en xfirm. Deze uitgebalanceerde ondersteuning draagt bij aan een betere nachtrust.

Productinformatie

De Sparta-matras van Kreamat maakt gebruik van de unieke en geavanceerde Sonocore-technologie, gecombineerd met de verbeterde samenstelling van Latex+. Deze combinatie creëert een latex die duurzaam, ademend, sterk en soepel is. Door de nieuwe technologie biedt Latex+:

  • Een gelijkmatige celstructuur
  • Goede ventilatie
  • Verhoogde sterkte
  • Verbeterde duurzaamheid en veerkracht

Bovendien zorgt het gebruik van natuurlijke latex in combinatie met Sonocore-technologie ervoor dat de Kreamat Sparta-matras een groen en milieuvriendelijk product is.

De Sparta-matras van Kreamat is bedekt met een innovatieve, elastische katoenen stof die bijdraagt aan de ondersteunende werking van de matras. De stof is behandeld met JMAC, een gecertificeerde antibacteriële, antischimmel- en antihuisstofmijtbehandeling.

Als extra optie biedt de Kreamat Sparta-matras de ‘PartnerClose’ uitvoering. Deze variant heeft een ritssluiting aan de boven- en onderzijde die twee matrassen aan elkaar verbindt. De rits kan gedeeltelijk worden geopend zodat de matrassen individueel kunnen worden aangepast aan een elektrisch verstelbaar bedframe.

 
Meer informatie kunt u vinden op www.kreamat.be

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op