Solamagic – S1 2000 titanium

S1 2000 titanium

Solamagic

Kies je voor de Solamagic S1 2000, dan kies je voor het toppunt van kwaliteit. Wat te denken van de volledig aluminium behuizing en deIP44-certificering van deze 2.000 wandheater? Of van de SolaStar low glare-lamp die maar liefst 90% minder licht afgeeft dan reguliere terrasverwarmers?

Productinformatie

Kies je voor de Solamagic S1 2000, dan kies je voor het toppunt van kwaliteit. Wat te denken van de volledig aluminium behuizing en deIP44-certificering van deze 2.000 wandheater? Of van de SolaStar low glare-lamp die maar liefst 90% minder licht afgeeft dan reguliere terrasverwarmers? Daarnaast is deze topper voorzien van een ingebouwde softstarter zodat je hem op een reguliere stroomgroep kunt aansluiten zonder dat je stoppen eruit klappen wanneer je de schakelaar omzet. Je monteert hem gemakkelijk en snel met de meegeleverde beugel aan je wand of aan het plafond en geniet zo binnenshuis van 16 m² verwarming en buiten tot 8 m². Je ziet het: de Solamagic S1 2000 geeft je het maximale op het gebied van design, verwarming en comfort!

Over Etherma

Etherma Nederland BV is een toonaangevende leverancier van elektrische verwarmingssystemen in Nederland en België. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zijn de basis voor kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundige adviezen.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens