M Line

Matras You

Aanpasbaar matras van M-Line 

Over Matras You

Een goede en gezonde nachtrust begint bij de matras. Een matras dat is afgestemd op uw lighouding, uw lichaamsbouw en -gewicht en uw eventuele lichamelijke klachten. Kortom, een persoonlijk matras dat volledig op uw lichaam is toegesneden. Maar hoe komt u erachter welk matras uw lichaam nodig heeft? Maak nú kennis met de aanpasbare matras van M-line, ook wel orthopedisch matras genoemd. Dit matras is beschikbaar bij BinnenUit Bedden & Slapen in de Zeeuwse plaats Heinkenszand.
    

                                          

Matras op maat dankzij lig-simulator

De aanpasbare matras is – zoals de naam doet vermoeden – volledig aanpasbaar. Niet alleen wanneer u de matras aanschaft, maar ook na verloop van tijd kunt u de matras eenvoudig laten aanpassen op uw veranderende slaapbehoeften en -wensen. De gepatenteerde technologie van de aanpasbare matras is afkomstig van het Salzburg Medisch Centrum in Oostenrijk. Een team van medisch specialisten en slaaponderzoekers heeft een zogenaamde ligsimulator ontwikkeld, waarmee in een handomdraai onderzocht kan worden wat uw lighouding is, wat de stand van uw ruggenwervel is, waar drukplekken zitten en op welke plekken u extra ondersteuning nodig heeft. De resultaten van deze ligsimulator worden gebruikt voor het samenstellen van een matras op maat.

 

Opbouw van de matras

Het matras van M-line bestaat uit een bijzondere en praktische opbouw, waardoor de matras aanpasbaar blijft. Zo is de kern van de matras opgebouwd uit individueel aanpasbare stempels die het lichaam ondersteunen. De mate van stevigheid kan verschillen per stempel, zodat u over uw hele lichaam de juiste ondersteuning heeft en uw ruggenwervel de juiste houding heeft. Elke stempel is in 7 hardheden beschikbaar en er zijn 12 instelbare zones. Zo kunt u bijvoorbeeld extra ondersteuning bij uw onderrug verkrijgen en minder ondersteuning bij uw bovenbenen. Verandert uw slaapbehoefte, dan kunnen de stempels in de matras vervangen worden door stempels met een andere stevigheid. 

Slaapgarantie

Het woord 'Slaapgarantie' geeft een idee dat het om een garantie gaat, het 1e jaar kun je gratis stempels om laten ruilen indien dit een verbetering is, en ook de gehele levensduur vd matras kan de matras aangepast worden. Dit zou denkbaar kunnen zijn bij gewichtsverandering, bijv. tijdens en na een zwangerschap, gewrichts- of spierklachten die ten tijde van de aankoop nog niet aanwezig waren enz. 

 

Aanpasbare matras bij BinnenUit

Met de aanpasbare matras van M-line heeft u goede ondersteuning, waardoor u optimaal kunt ontspannen en pijnvrij slaapt én wakker wordt. Wilt u ook ergonomisch verantwoord slapen, breng dan een bezoek aan woonwinkel BinnenUit. Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben wij de beschikking over de aanpasbare matrassen van M-line. Wij kunnen uw lichaam doormeten met de ligsimulator en kunnen aan de hand hiervan een matras op maat samenstellen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!