M Line

M Line matrassen Slow Motion 5 en 6

Over M Line matrassen Slow Motion 5 en 6

M Line Slow Motion matrassen als beste getest!

Dit traagschuimmatras van M Line uit de optimale comfortklasse, de Slow Motion, heeft een bovenlaag van 8 cm traagschuim SG65, een tussenlaag van 5 cm HR schuim, een 10 cm pocketvering met 7 zones en een onderlaag van 3 cm HR-schuim. De pocketvering zorgt voor een goede vochtafvoer en ondersteuning van het lichaam. Het unieke insnijdingspatroon in de toplaag van het matras zorgt voor het makkelijker draaien van het lichaam en optimalisatie van de drukverlaging. Het matras is aan één zijde beslaapbaar. 
Het matras is geschikt voor een vlakke en elektrisch verstelbare bodem en kan perfect gecombineerd worden met een Multi Motion bodem.

Tijdens de Matrassentest in 2012 van de Consumentenbond is het Slow Motion VI matras van M Line als beste getest! In deze test zijn matrassen getest van M Line en andere gerenommeerde merken. De Slow Motion 6 van M Line scoort goed op het gebied van vochttransport, drukverlagende eigenschappen, veerkracht, draaien in bed en lichaamsondersteuning.De Slow Motion serie van M Line vormt zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Daarom kunt u het beste langskomen in de showroom van De Vlijt (in Heinkenszand, Zeeland) voor een persoonlijk advies.

Door: Piero de Kok, slaapadviseur.