M Line - matrassen

De nieuwe Slow Motion 7 en 8 matrassen

Over De nieuwe Slow Motion 7 en 8 matrassen

Stelt u zich eens voor: iedere dag uitgerust vol energie opstaan en optimaal presteren! Ervaar zelf wat een M Line matras voor uw lichaam doet. De Slow Motion VII en VIII zijn de nieuwste ontwikkelingen in de Premium Collection en de opvolgers van de Slow Motion 6, die in 2012 als beste werd getest door de Consumentenbond. De Slow Motion 7 en 8 zijn nog beter geoptimaliseerd qua ondersteuning ,ventilatie, zijn nóg zachter en hebben hoger aaibaarheidsgehalte dan de Slow Motion 6.

De Slow Motion matrassen combineren de nieuwste technieken op slaapgebied. De elastische visco toplaag zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam en voelt direct comfortabel aan. De schuimballen zorgen juist voor een goede mobiliteit en zorgen ook voor een goede ventilatie en vochtafvoer. Het matras vormt zich perfect naar de contouren van uw lichaam door de 7 zones pocketvering onderlaag. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom. 

Omdat de Slow Motion matrassen zich schikken naar uw lichaam kunt u het beste langskomen in de showroom van De Vlijt Bedden & Slapen voor een persoonlijk advies. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het perfecte matras.

 

Door: Piero de Kok, slaapadviseur.