Auping

matras Vivo

De meest verrijkte en veerkrachtige matras met optimale ondersteuning, ventilatie en temperatuurregulatie.

Over matras Vivo

Wij hebben ons matrassenportfolio verbeterd. benieuwd wat dat betekent voor de Vivo matras?

kenmerken nieuwe Vivo matras

De comfortlaag is vervangen door Latex Pura, eerst bestond het uit HR schuim dat is vervangen vanwege verbeterde prijs-kwaliteit en geluidsreductie. Voor een ander ligcomfort biedt Auping de klant ook het Visco Activ liggevoel.

De tijk bestaat uit cool: 38% tencel, 62% polyester + PCM finish, 3D-breisel 6.5 mm (polyester), 10 mm polyether. warm: 70% katoen, 15% polyamide, 15% viscose + PCM finish, 600 gr/m2 50% schapenwol, 45%polyester, 5% wildzijde. Voor optimaal gebruiksgemak en minder volume voor wasbaarheid heeft Auping de rits naar boven geplaatst tussen border en bovenblad. Voor verbetering van de tempratuur regulatie heeft Auping de PCM van de comfortlaag verplaatst naar de tijkstof.

De verschillende hardheden zijn soft, medium, firm en extra firm. 

De ergonomische kern zijn 2 cm 3D-breisel met flexibele schouderzone en heupzone, 5 comfortzones DPPS pocketveren van 14 cm hoog + viscose schouderzone en de 2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soft/ medium en 1 voor firm/extra firm. De zijstroken zijn toegevoegt voor een uniform liggevoel en een vermindering van ingezakte zijstroken. 

De onderlaag bestaat uit open structuur schuim. Viltbodem antracietgrijs. de lichtgrijze kleur heeft auping vervangen door antracietgrijs, dat perfect past bij Auping vanwege de moderne uitstraling. Het draagt tevens bij aan auping hun duurzaamheid, omdat deze kleur minder afval heeft in productie.

Het badstof is vervangen door kepi 100% polyester ( afdekken kern ) vanwege gebruiksvriendelijkheid, uniform materiaalgebruik en kwalitatieve afdekking van de kern van de matras. Standaard eenvoudig afneembare tijk; cool is wasbaar en warm chemisch reinigbaar. De tijk is makkelijk afneembaar door rits aan de bovenzijde.

De hoogte van de Vivo is 24 cm.