Auping

matras Inizio

De basismatras van Auping die voldoet aan onze hoge standaarden op gebied van onderstuining,ventilatie en comfort.

Over matras Inizio

Auping heeft hun matrassenportfolio verbeterd. Benieuwd wat dat bekent voor de Inizio matras?

Kenmerken nieuwe Inizio matras

De comfortlaag is vervangen door Latex, eerst bestond het uit HR schuim dat is vervangen vanwege verbeterde prijs-kwaliteit en geluidsreductie.

De tijk bestaat uit breisel 35% viscose, 65% polyester en 10 mm polyether. 10 mm wolpolymix is vervangen voor polyether vanwege wasbaarheid en wol allergievrije eigenschappen.

De verschillende hardheden zijn soft, medium en firm. Medium is als bijvulling zodat we u nog beter kunnen bedienen.

De ergonomische kern zijn 3 comfortzones DPPS pocketveren van 12 cm hoog. 2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soft/ medium en 1 voor firm. De zijstroken zijn toegevoegt voor een uniform liggevoel en een vermindering van ingezakte zijstroken.

De onderlaag bestaat uit open structuur schuim. Viltbodem antracietgrijs. de lichtgrijze kleur heeft auping vervangen door antracietgrijs, dat perfect past bij Auping vanwege de moderne uitstraling. Het draagt tevens bij aan Auping hun duurzaamheid, omdat deze kleur minder afval heeft in productie.

Het badstof is vervangen door kepi 100% polyester ( afdekken kern ) vanwege gebruiksvriendelijkheid, uniform materiaalgebruik en kwalitatieve afdekking van de kern van de matras. optioneel verkrijgbaar met afneembare, wasbare tijk ( meerprijs €100,- ).

De hoogte van de Inizio is 18 cm.